x

Nigor se gušio u suzama! Ove potresne riječi uputio je Gruu: Vidimo se, kad budem došao gore znaćeš da sam ja! Govor koji će vam pokidati dušu!

Dalibor Andonov Gru sahranjen je danas 12. septembra oko tri sata popodne. Reper je tragično nastradao u ponedjeljak, 9. septembra tokom vožnje kajtom. Iz vode izvukli su ga prijatelji, a ljekari Hitne pomoći mogli su samo da konstatuju smrt.

Za sobom, ostavio je suprugu Danicu i sinove Vuka i Relju.

Majka i otac zanijemili su od bola. Tokom sahrane, majku su polivali vodom, a ocu govorili da samo diše. Njegov veliki prijatelj Igor Lazić Nigor u suzama održao je govor, a trubači su svirali "Tiho noći, moje zlato spava".

"Mi nismo sposobni da govorimo o smrti, možemo samo da vjerujemo da je rođenje samo važna stvar. Ćutimo. Neka se čuje samo tišina. Ne prekidajmo je, pustimo da pobijedi tama. Nažalost, Bog uzima najljepše cvijeće."


"To je tuga za nas. Ali Bog ima svoj plan... Dragi moj Dalibore, šta da ti kaže tvoj prijatelj? ... Putuj, sa druge strane rijeke, tamo se leti bez kajta, tamo ne moraš ni da mašeš krilima... Tamo te čekaju moji prijatelji Duško i Nebojša. Vi ćete biti hip-hop trio bez konkurencije, a tu sam i ja."

"Doći će dan kada ću morati da odem i ja. A do tada čuvaćemo sjećanje na tebe, tvoju muziku. Vidimo se kad budem došao gore. Imaćemo lozinku. Znaćete da sam to ja. Počivaj u miru", rekao je Nigor pa zaplakao pred svima.

.

.

.

.

.

.

.

..


(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.