x

Nije odustala: Miljana progoni Zolu, zove ga svaki dan po 20 puta, želi pomirenje!

Sinoć je Milan Milošević ugostio Lepog Miću u emisiji "Narod pita". Voditelj i gledaoci su mu postavili niz zanimljivih pitanja, pa je otkrio neke nepoznate detalje iz života bivših Zadrugara.

Mića je prokomentarisao učešće Miljane Kulić u emisiji i situaciju kada se posvađala sa Vladimirom Tomovićem uživo u programu.

- Juče sam slušao onu mangulicu, svinju koja je tužila svog oca. Dok to priča mama je zove i kaže da je izmislila sve. Sinoć je jadni Tomović naletio na foru. Vladimire, Miljana nije normalna. Ja znam da je on prema njima bio korektan, poštovao ih je. Miljana ga sinoć napala bez razloga, nije normalna. Sinoć je slala poruke Zoli cijelu noć, svaki dan ga zove 20 puta, a sinoć kaže kako ne zna ni kako se zove. Ona ga zove konstantno, ona želi pomirenje - rekao je Lepi Mića, pa dodao:


- Ona ne može da dobije p.nis, jedino na lotou ako ga upakuju u mašnicu. Ona će se takmičiti i sa majkom. Ja Mariji opraštam sve jer se bori za svoje dijete. Majku gađala, slomila joj naočare, oca tužila, pa je l' to normalno? Ona je sinoć napala Tomovića. Ona je uzimala pare na kamatu i igrala aparate, pa je onda zalagala lap-topove, telefone. Ona je majka?! Ona je Zoli pokrala stvari. Nju je Zola volio. Ona je rumunska mečka. Ona je na ivici kvintaluša, može da ima dečka preko 120 kila. Ona nije normalna - zaključio je Mića.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.