x

Nikad mi nije bilo teže: Marija Kulić se gušila u suzama nakon napuštanja Zadruge!

Veliki šef sinoć je obavijestio sve ukućane da Marija Kulić mora da napusti najgledaniji rijaliti program "Zadruga 2" što je najteže palo njenoj nasljednici Miljani Kulić koja se rasplakala i molila svoju majku da ne ide.  

Marija Kulić je odmah nakon napuštanja Bijele kuće otišla u studio "Zadruge" gdje se gušila u suzama i voditeljki Dušici Jakovljević i njenim gostima priznala koliko joj je teško zbog svega.


- Nikad mi nije bilo teže. Odlazila je, bila je sama, ali vidjela sam za ovaj period da joj je bilo teško. Tek sada vidim, ali situacija je takva da moram... Imam dvije djevojčice u kući, Ana je malo popustila u školi... Moram da odem da popravi ocjene - govorila je Marija.


U nastavku razgovora Marija Kulić je komentarisala i dečka svoje kćerke Miljane Kulić, Lazara Čolića, kom je poručila da zaboravi na Miljanu jer smatra da je ne štiti dovoljno pred kamerama "Zadruge".


- Miljana je malo ljuta na Zolu, rekla mi je da se ne pozdravim sa njim, ja sam se refleksivno pozdravila. Matora će prije da je zaštiti nego neko drugi... Mislim da on nije takav tip čovjeka da je štiti - pričala je Marija.



(Pink.rs)


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.