x

Nikad veći haos između Suzane i Mikija: On eksplodirao pred svima i nazvao je gov..tom, ona krenula na njega! Obezbjeđenje ih razdvajalo!

U toku emisije "Pretres nedjelje sa Milanom" došlo je do nikad veće svađe u kojoj su glavni akteri ovaj put Suzana Perović i Miki Đuričić! Naime, njihov današnji sukob eskalirao je sinoć, kada su jedno drugom uputili najstrašnije uvrede, prijetnje i ružne riječi, a u jednom trenutku bilo je toliko napeto da je čak i obezbjeđenje moralo da reaguje!

- Došlo je do velikih problema u komunikaciji između nas, tako da mislim da je najbolje da ne komuniciramo, da ne bi dolazili do svađa i neprijatnih situacija. Zaista se sve vidi, ja ne želim da mi se život pretvori u komentarisanje. Trudiću se da dolazim na sastanke. Meni se smučilo sve, nemam problem da sad izađem iz rijalitija. Život mi se pretvorio u komentarisanje ljudi čiji su postupci za sprdnju. Ne vidim sebe ovdje više, sramota me je u šta mi se život pretvorio. Muka mi je od svega. Svjestan sam šta mi kao cjelina predstavljamo. Normalan čovjek koji nas gleda može samo da se zgrozi - pričao je Miki.


Suzana je, odmah pošto je Đuričić ustao da govori, u panici napustila Bijelu kuću i počela nervozno da šeta po dvorištu.

- Poštovala me tako što nazdravlja sa Tomom? Ja sam razočaran u sve. Čekam priliku kad ću pobjeći. Ne zbog Suzane, mene ne zanima. Ja sam čovjek koji se zaljubio, doživio veliko razočaranje, nabacuje mi krivicu. Zašto da se ja izvinjavam? Ne zanima me rijaliti, idem! Nisam ja njoj zabranio da ide na Stanijin rođendan - pričao je Miki.

Zatim je Perovićeva ušla u Bijelu kuću, ali nije bila raspoložena da sluša monolog svog bivšeg dečka, zbog čega je Miki poludio i počeo da je vuče da ponovo sjedne.


- Sjedi dole i slušaj me, g*vno jedno! Bar sam toliko zaslužio! Ne učestvujem više - urlao je Đuričić, a zatim su oboje izašli u dvorište gdje su nastavili svađu.


- Ti si se smuvala sa mnom da bi ostala u rijalitiju! Ti si najgora! Šta drugo da pomislim, kada ti ne poštuješ mene! Poslije svega, ti nazdravljaš sa Tomom Panićem! Šta ja drugo da pomislim - vikao je Miki.


- Ko se smuvao sa tobom? Klošaru jedan! Ko se smuvao sa tobom zbog rijalitija! G*vno jedno - uzvratila je Suzana, kroz suze.

Suzana je u nekoliko navrata htjela fizički nasrne na Mikija, međutim, obezbjeđenje je odmah odreagovalo, tako da nije došlo do većeg okršaja između sada već bivših partnera.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.