x

OSUĐUJU JE ZBOG VEZE SA OŽENJENIM

Niko nije doživio toliku strast kao ja sa Prpićem: Anđelku je prvi muž Dario prevario s rijaliti zvijezdom, otkrila detalje afere!

Glumica Anđelka Prpić našla se u žiži interesovanja nakon što se saznalo da je zatrudnila sa drugom bivšeg supruga Darija Prpića, Markom Ž, a glumica se nedavno porodila i na svijet donijela kćerku kojoj su dali ime Čarna.

Naime, javnost je i te kako podijeljena na ovu temu, a pojedini ističu da ne treba zaboraviti podatak da je upravo Dario navodno prvi prevario Anđelku, i to sa rijaliti učesnicom Avom Karabatić.

- Jeste, istina je. To je bilo dok sam ja bila u vezi, tačnije 2017. godine - kazala je ovim povodom kratko Ava Karabatić, dodavši da je sa njim bilo "toliko strašno".


- Ne mogu da lažem ni sebe, ni vas. Dogodilo se to samo jednom - navela je Karabatićeva jednom prilikom putem društvenih mreža.

- Koliko god me osudili, niko nije proživio toliku strast kao ja sa Prpićem! - dodala je ona malo nakon što se saznalo za aferu.


Ava Karabatić je, kako smo ranije pisali, godinama bila čest gost restorana u centru Beograda čiji je menadžer Dario Prpić. Budući da je stanovala preko puta pomenutog objekta, nekadašnja učesnica rijalitija "Parovi" gotovo svakog dana je posjećivala ovaj restoran.

Podsjetimo, Anđelka i Dario u braku su bili devet godina i imaju sina Jakšu.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.