x

Nisam ni slutila da će mi harmonikaš biti budući muž: Saša Popović upoznao Suzanu ovdje, ona nije htjela ni da ga pogleda!

Da život piše ljubavne romane i da je moguće da na svadbi bivše djevojke ugledaš buduću suprugu - dokaz je upravo Saša Popović. Imao je Saša mnoge djevojke, te nije ni čudno što je na svadbi svoje bivše Zlate Petrović upoznao Suzanu i tada je nastala magija. Prije toga nisu slutili da će biti zajedno, makar je tako pričala Suzana.

Kako je jednom Suzana ispričala u javnosti, Saša ju je zaprosio tako što ju je odveo u Novi Sad, gdje je živio tokom rada sa Lepom Brenom. Došli su u jednu zlataru, a potom joj je rekao da izabere vjerenički prsten dok se ne predomisli.

"Najradije prepričavam početak zabavljanja. Sjećam se da je i tada vladala neka epidemija, bolest ludih krava, čini mi se (smijeh). Sale mi je učinio uslugu i odvezao me na nastup jer je moj vozač bio spriječen. Kada je trebalo da izađem iz auta, opomenuo me je da sam zaboravila da ga poljubim. Budući da se prije toga nismo puno družili, bilo mi je čudno što mi to traži, ali onda je uslijedilo njegovo obrazloženje da smo mi sada zvanično zajedno i da je normalno da dobije poljubac", ispričala je ranije za “Story” Suzana, pa dodala:


"Poslije tako simpatičnog izlaganja, nisam mogla da mu odolim. Od tada smo nerazdvojni i nikada nismo došli u situaciju da se žučno posvađamo. Ako je među nama i bilo rasprava, moram da priznam da su uvijek nastupale zbog drugih ljudi koji su željeli da nam se umiješaju u brak."

Gala vjenčanje Saše i Suzane održano je u hotelu “Interkontinental”, a među zvanicama bio je veliki broj estradnih umjetnika.

Popovićeva kuma bila je Lepa Brena, a pričalo se da je najupečatljiviji trenutak sa svadbe onaj kada su mladenci i kuma prstima kidali velikog pečenog vola. Takođe se pisalo da je ovo bila jedna od najveselijih estradnih svadbi.


Iako je Suzana iza sebe imala brak koji je trajao svega sedam mjeseci, jer se udala sa nepunih 18 godina i rodila sina Danijela, Saši to nikada nije smetalo. On se pjevačici u 43. godini života zakleo na vječnu ljubav.

Gostujući ranije u emisiji “Zvezda Granda specijal” Suzana je kroz osmijeh prepričala šta je mislila o Saši Popoviću prije nego što su se upoznali i sklopili brak.

"Sale je tada bio toliko popularan, sjećate se, bio je “Sabor”, uzmem ja lijepo da prelistam kad vidim Sale sa ovom pjevačicom. Uzmem ja opet “Sabor”, sljedeći broj Sale sa onom pjevačicom. Kažem ja sebi ovaj Popović prevrće sve živo, neću ja sa takvim čovjekom nikad u životu da budem. I kad kažete nikad, to te obično stigne u životu - rekla je ona, a onda ju je Popović podsjetio na period kad je imala 15 godina i kad je prvi put bila na koncertu Brene i benda “Slatki greh” u kome je on svirao harmoniku."


"Da mi je neko rekao „eno onaj harmonikaš dole to će ti biti budući muž“, ja bi mu rekla “ma hajde, Boga ti, ne pričajte bajke”rekla je šaljivo ona.

Da je u njihovom braku bilo potrebno mnogo povjerenja, jer je Saša često bio okružen atraktivnim pjevačicama, svjesna je i sama Suzana.

"Sale i ja smo, slobodno mogu da kažem, u jednom divnom i prelijepom braku koji je ispunjen ljubavlju, poštovanjem i razumijevanjem! Mnogo toga smo prošli za ove 23 godine, koliko smo zajedno, a i dan-danas smo podrška jedno drugom. Njegov posao je takav da je uvijek okružen pjevačicama. S obzirom na to da se bavim istim poslom, znala sam da ću to prihvatiti kao nešto sasvim normalno! U početku naše veze jeste bilo malo ljubomore, ali više zbog toga jer sam bila mlada i pomalo nesigurna u našu vezu (šta će biti s nama, hoćemo li ostati zajedno), ali toga više nema" rekla nam je tada Suzana, a Saša je ranije pričao:


"Suzana je u početku naše veze bila jako ljubomorna jer se ja skoro cijeli život krećem u društvu najljepših dama s naše javne scene. Ništa se nije dogodilo što bi poljuljalo naše povjerenje. Još smo oboje ljubomorni, ali do dozvoljene granice koja garantuje normalan odnos. Mišljenja sam da ako nema ljubomore, nema ni prave ljubavi..."

Prag tolerancije joj je velik, pa Suzana ističe da se time ponosi, ali da takvo njeno ponašanje svakako ima uticaja na njihov skladan brak.

"Tačno je da imam visok prag tolerancije, ali je isto tako tačno da me Sale nikada nije nijednim svojim postupkom ili dijelom naveo da pomislim da ga ostavim. On je mnogo dobar čovjek i moj najveći prijatelj, i nikada ga ne bih ostavila, kao ni on mene! U tome smo saglasni oboje! Uvijek i zauvijek" rekla je ona.

.

.

.

.

Izvor: Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.