x

strašno

Nisam smršala ishranom, nego sam imala 2 abortusa za 6 mjeseci: Skandalozna objava bivše zadrugarke koju je cijela Srbija podržala!

Bivša rijaliti učesnica Viktorija Mitrović objavila je stori na svom Instagram nalogu na kojem je otkrila da je drastično smršala jer je imala dvije kiretaže za samo 6 mjeseci.

- Za sve djevojke koje me pitaju kako sam smršala. Imala sam dva abortusa u šest mjeseci. Tako da nije nikakva ishrana, niti bilo šta drugo! - napisala je Viktorija što je šokiralo sve njene pratioce.

Mitrovićevoj su mnogi zamjerili jer nije svjesna ni svoji postupaka i riječi budući da se mnogi roditelji bore da dobiju potomstvo.


Podsjetimo, Viktorija iza sebe već ima brak i dijete, a u rijalitiju Zadruga pričalo se da je bila i u drugom stanju sa cimerom Markom Osmakčićem, sa kojim je bila u turbulentnoj vezi, pa potom riješila da trudnoću prekine. On je nju tokom učešća u rijalitiju čak i udario, što je cijela Srbija osudila i stala na stranu tada trudne Viktorije.


Viktorija se udala sa nepunih petnaest godina za svog maloljetnog dečka. Otišla je sa njim u inostranstvo i dobila kćerku Miru.

Međutim, odlučila je da se razvede jer brak nije bio med i mlijeko. Vratila se u selo kod babe i dede i naporno radila kako bi prehranila svoje dijete s obzirom da njen muž nije plaćao alimentaciju.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.