x

edis odveo draganu u novi pazar

Nisu oni ni raskidali, Dragana je Fetića opčinila međunožjem: Bivši igrač otkrio šta se zaista dešava između rijaliti para!

Dragana Mitar i Edis Fetić navodno su se pomirili i viđeni su kako uživaju u Novom Pazaru.

Ovim povodom oglasili su se bivši zadrugari, a Miroslav Pržulj, poznatiji kao Lepi Mića otkriva da su Edo i Dragana sve vrijeme obmanjivali javnost.


- Nisam pročitao to da su se pomirili i da su u Novom Pazaru, ali ja sam ubijeđen da oni zapravo nisu nikad ni raskidali. Oni igraju igru... Ja znam da je Edo zaljubljen u Draganu do ušiju. Edo ne bi javno prevario ženu i razveo se od nje da se nije opasno zaljubio u Draganu. Tako da za mene to pomirenje sada nije ništa novo. Sve je jasno kao dan, Edo ima jake emocije i ne može on bez Dragane. Njemu je Dragana bacila magije, očarala ga je svojim međunožjem. Dragana je svojim magičnim međunožjem opčinila Fetića.


- Preslatki su, ja ih obožavam. Sada od vas čujem da su se pomirili i baš mi je drago, podržavam ih. Održavam kontakt s njima, ali nismo se čuli dugo zbog obaveza u posljednje vrijeme - poručio je Branislav Radonjić Brendon.

- Iskreno, ne zanima me ko se sa kim tu j..e - bilo je sve što je Zorica Marković imala da poruči o pomirenju Dragane i Eda.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Pink.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.