x

otkriveno

Njega je zamijenila Zvezdanom: Ovo je prvi muž Ane Ćurčić! Bila je to velika ljubav, ali sve puklo zbog žestokog momka!

Ana Ćurčić, bivša partnerka Zvezdana Slavnića i rijaliti takmičarka, po svemu sudeći, ima buran i šarenoliki emotivni život.

Ona je krajem decembra prošle godine na društvenim mrežama objavila fotografiju iz devedesetih godina sa društvom iz kafane, a u opisu je navela da je na istoj njena najveća ljubav Dragan Aca Bulić, nasljednik Juse Bulića, biznismen i blizak prijatelj pripadnika klana Ljube Zemunca.

- Moja prva i najveća ljubav- napisala je ona tada.


Čim je Kurir otkrio identitet muškarca kojeg je prema njenim riječima najviše voljela, Ana je obrisala fotografiju sa društvene mreže.

Poslije njega, upoznala se sa bivšim suprugom A. K..

On na Fejbuku još uvijek čuva uspomenu iz 2011. godine u vidu fotografije na kojoj su njih dvoje sa nasljednikom.


Kako saznajemo, ubrzo nakon toga su se razveli i svako je krenuo svojim putem. Ana Ćurčić je muža zamijenila Zvezdanom Slavnićem, nasljednikom košarkaške legende Moke Slavnića.

Njen prvi suprug je takođe zasnovao novu porodicu.


Njih dvoje su ostali u prijateljskom odnosu i odlično funkcionišu poslije razvoda. O tome je i Ana pričala kako na društvenim mrežama, tako i u medijima.

Iako je odbijala da uđe u rijaliti Zadruga u kojem ju je ostavio žestok momak zbog Anđele Đuričić, ona se naprasno predomislila i pristala na šou gdje se posljednjih dana sa njim žestoko obračunava.

.

.

.

.


Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.