x

predstavio novu pjesmu

Nova pjesma Andrije Jo broji preko 120.000 pregleda, a za spot svi komentarišu kako izgleda svjetski: Nestvarni kadrovi! (Video)

Andrija Jo je prije dva dana predstavio novu pjesmu i spot "Mila Mila", a da se trud i rad, svakako i originalnost isplate pokazuje i to da je video pregledan 120.000 puta. 


Andrija Jović, poznatiji kao Andrija Jo, proslavio se svojim vlogovima u kojima se bavio brojnim temama. Prije dvije godine je s pratiocima dijelio detalje puta u Tursku, u koju je otputovao zbog transplantacije kose, nedavno je i zaplakao pred kamerama kada je ostvario svoj san i kupio stan u Beogradu, a sada je u centru pažnje zbog pjesme. Više YouTube nije njegova strast, sada je to muzika!


Andrija je učestvovao na Beoviziji s pjesmom "Meduza" i plasirao se u finale, a ovaj nastup mu je, prema njegovim riječima, omogućio da i pripadnici starijih generacija čuju za njega. Nerijetko objavljuje covere, a sada je snimio pjesmu "Mila, mila", za koju je predstavio i spot.


U spotu se može vidjeti i kabriolet pretvoren u đakuzi u kojem je i pjevačica Dua Lipa snimala reklamu za Versace, i to u periodu kada je Andrija boravio u hotelu na Ibici. Svi kadrovi su naveli mnoge da pohvale Andrijin rad i kažu spot zaista predstavlja na ono što nudi i svjetsko tržište muzičke industrije. 

.

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.