x

Novak Đoković odmara u Hrvatskoj: Na Korčuli se slikao s mještanima, uživao u gastronomiji...

Novak Đoković, jedan od najboljih tenisera današnjice i trenutačni broj 1, nekoliko dana nakon osvojenog Wimbledona, stigao je u Hrvatsku.

Godišnji odmor provodi u društvu porodice, a o druženju sa srpskim teniserom pohvalio se kuhar restorana Moro Beach Stupe na Korčuli, objavivši fotografiju na Instagramu. Također, portal Korčula online objavio je nekoliko fotografija Novaka Đokovića koji je na Vrniku rado pozirao sa mještanima.

Novak Đoković već je nekoliko puta spominjao kako smatra da je Jadranska obala najljepša na svijetu. Posebno hvali otoke između Dubrovnika i Kornata, koje je već obišao nekoliko puta.


Đokovićeva supruga Jelena također je objavila fotografiju na Instagramu. Prikazuje nju i Novaka na brodu kako čitaju Jutarnji list.

Naime, u utorak je na duplerici objavljen veliki članak o Noletovoj prehrani, iz koje crpi snagu za iscrpljujuće teniske mečeve pod nazivom 'Jedi kao Nole'.

Đoković vjeruje da mu je upravo pomno isplanirana prehrana omogućiila vrhunske sportske rezultate i brže oporavke, ali i spasila ga od mnogih zdravstvenih problema s kojima se susretao.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Jutarnji.hr)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.