x

Novakova majka otkrila tajnu: Objasnila zašto je Novak tek sad krstio djecu

Djeca Novaka Đokovića, Tara i Stefan, odrastaju bezbrižno dok pažljivi roditelji, kao i ostatak porodice vode i te kako računa o njima. Njih dvoje centar su teniseru i njegovoj supruzi Jeleni, ali i Novakovoj majci Dijani i ocu Srđanu.

Budući da je najbolji srpski teniski šampion, vrlo pobožan, o čemu svjedoče i riječi njegove majke u emisiji “Dok anđeli spavaju”, mnogi su se iznenadili kada je ona otkrila da njeni unučići, djeca Novaka i Jelene, nisu kršteni. Ipak, kako je ona objasnila, razlog za to je vrlo racionalan i ima veliku težinu.


Novak Đoković nikad nije skrivao koliko mu znači vjera te da mu upravo ona pomaže da stigne do vrha i pobijedi sve.

Zbog toga svima je bilo čudno kako to da njegova djeca Stefan i Tara nisu još uvijek kršteni. Misteriju oko ove situacije je razriješila Dijana Đoković koja je govorila o tome u emisiji ‘Dok anđeli spavaju’.


Prema njenim riječima, Novak i Jelena žele da djeca još malo narastu i shvate što, zapravo, ovaj čin znači. Dijana kaže da je veoma ponosna na Novaka, piše Lepa i Srećna.

‘Svi bi stavili uspjeh iznad duhovnog mira. Kod Novaka je jako velika zahvalnost koju ima. Zahvalan je na svemu što je ostvario, sve je izvanzemaljski. On se drži svojih principa i vjerovanja, to čini čovjeka, to čini njega’, kazala je Dijana. Ona je naglasila da Novak nosi križ koji mu daje snagu. Proveo je tri dana na Svetoj Gori i to je za njega važno iskustvo.


On je zaista duhovno biće, krstio se kada je imao pet godina i taj čin shvatio je ozbiljno’, kaže majka srpskog tenisača. ‘Ima nešto u sebi. Stalno ga pitam kad će krstiti svoju djecu, a on mi kaže: ‘Kada budu mogli shvatiti čin krštenja’.


scena.story.hr


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.