x

POTVRĐENA VEZA

Novi dečko Džejle Ramović je Ishak, zaljubila se u svog klavijaturistu!

Džejla Ramović, mlada zvijezda Granda, konačno je objavila sliku s novim dečkom. Poznato je da pjevačica krije svoju intimu i da nikada nije pričala o ljubavnom životu, a slike iz Dubaija su otkrile da je sada mnogo zaljubljena.

Njeno srce je osvojio mladi klavijaturista Ishak Kušumović iz Sarajeva koji već neko vrijeme prati Džejlu na svim nastupima.

- Džejla je prilično zatvorena i sve je iznenadila tim slikama iz Emirata koje je postavila. Odmah se saznalo ko je taj dečko pošto je u njenom bendu i prati je na svim nastupima. Imaju ista interesovanja i želje. Često su zajedno, ali niko nije znao da su u tajnoj vezi. Nikada se u javnosti nisu držali za ruke, bili su na distanci do sada, jer nisu željeli da se sazna za njihovu ljubav – kaže jedan od pjevačicinih kolega.


- Ona je iz takve porodice i ne želi da se eksponira više. Uvijek se branila šutnjom, pa zato ni sada neće da potvrdi da je u vezi s Ishakom, iako ta ljubav traje već nekoliko mjeseci, a njeni roditelji ih podržavaju, upoznali su ga i baš im se svidio, jer pazi na nju i čuva je na nastupima – zaključio je izvor.

..

.

.

.

..


Izvor: Express

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.