x

Novogodišnja dječija modna revija oduševila posjetioce Importanne centra! (GALERIJA)

U prelijepom ambijentu Importanne centra okićenom za predstojeće praznike u večernjim satima prvog dana vikenda održana je "Novogodišnja modna revija" u organizaciji Urban Managementa koju je sponzorirao SARAJEVO INTERNATIONAL AIRPORT. I mali i veliki manekeni modne agencije Free Models prošetali su pistom u više različitih izlaza i predstavili nove kolekcije brendova tržnog centra Importanne.

U duhu Nove godine i praznika revija je otvorena posebnim nastupom Deda Mrazica, a nakon toga predstavljeni su modeli COCHE BOX, HERTEX I LILA BUTIK u kojima je trenutn o sezonsko sniženje, a nalaze se u tržnom centru "Importanne". "Coche Box" zastupa brendove iz New York City-a nudeći atraktivnu i modernu brendiranu odjeću od Guessa pa nadalje po veoma povoljnim cijenama. U ponudi je muška, ženska i dječija garderoba.

"Hertex "se nalazi na prvom spratu tržnog centra i nudi žensku odjeću isključivo domaće proizvodnje i vrhunskog kvaliteta.

"Lila" u svojoj ogromnoj ponudi doslovno vam nudi sve od torbica, kapa, nakita i još mnostvo različitih asesoara do kvalitetne odjeće turskog porijekla kao i visoke mode .Ističe se bogatom ponudom unikatnih svečanih haljina iz Francuske.


.

Sa sigurnošću tvrdimo da se Importanne centar svojom širokom ponudom svrstava među centre u kojima se može naći sve na jednom mjestu.

Na samom kraju revije na oduševljenje velikog broja posjetilaca svi manekeni su prošetali u slavnom završnom defileu.


.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Foto: Mirnes Mašić

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.