x

Novopazarski Kazanova rasijao nasljednike po Srbiji: Edo krije dijete od Dragane i Zilhe, pojavila se treća žena!

Edis Fetić ušao je u rijaliti kao ljubavnik Dragane Mitar, ali zaprepastila je činjenica da ona nije jedina sa kojom je prevario Zilhu Karišik. Već zamršena situacija se dodatno komplikuje u "Zadruzi 3" pošto se pojavila i treća djevojka, zapravo nova ljubavnica koja ima dijete sa njim, ali ćuti o tome kako bi dobijala novac za izdržavanje.

Novopazarski zavodnik postao je hit u "Zadruzi 3" zbog paralelnih veza i afera u privatnom životu. Mnoge je zgrozila činjenica da, pored zakonite supruge i troje djece koje ima sa njom, on ne prestaje da s.ksualno zadovoljava Mitrovu. Ipak, ovdje priči nije kraj, pa kao šlag na torti, Zorica Marković razotkrila je pred milionskim auditorijumom njegovu treću žrtvu.


- Djevojka sa kojom ima dijete radi kao medicinska sestra i veoma je lijepa. Ona više ne živi u Novom Pazaru, odselila se kada je ostala trudna, u Beogradu je sada i tu gaji dijete. Njeni roditelji nemaju pojma ko je otac unučeta i u lošim su odnosima jer nije udata - iznio je izvor, pa Edinu prevaru podigao na viši nivo, a onda dodao:

- Edo je paralelno bio sa tom djevojkom dok je bio u braku sa Zilhom, priča se da imaju i zajedničko dijete. On njoj daje veliki novac i izdržava je, a ona zauzvrat ćuti. Sa Zilhom nikad nije htio da se razvodi, prvenstveno zbog finansija jer ima dosta imovine koju je stekao otkada je s njom u braku i morao bi to da dijeli sa njom i da joj još plaća veliku alimentaciju.


- On je vrlo proračunat čovjek, a plus, Zilha je bila dobra žena i brižna majka i nije mu smetala. Dragani je obećavao da će se razvesti samo da bi je smirio kad ova počne da histeriše. Ta djevojka s kojom je imao paralelan život i dalje je u priči. Njoj Zilha ne smeta jer od Ede dobija pare, pa joj nije problem da prihvati i Draganu. Edo se baš zbunio kada mu je Zorica Marković pomenula da poznaje njegovu djevojku iz Novog Pazara, a nedavno se ponovo pokrenula ta tema. On se izgubi, odmah počne da se smije i da odgovara ironično jer shvata da se skroz upetljao. Nije očekivao da će ovoliko mulja izaći na površinu, inače nikad ne bi ušao u rijaliti.


Zorica je otkrila da je Edina treća djevojka iz Novog Pazara bila redovan gost kod nje u kafani:

- Ne mogu da vjerujem sa koje planete su ovi pali. Samo lažu, mažu. Rekla sam mu da ja znam za tri, mimo Dragane i njegovog braka. Za dvije sam sigurna, ali sad mi je najsumnjivija ta iz Novog Pazara. Bila je redovno gost u mojim restoranima. Ona mi je rekla i kako se zove i rekla mi je da je bila sa ovim gospodinom.



Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.