x

tuga

Obdukcija otkrila od čega je preminuo Matej Periš!

Prema prvim nezvaničnim informacijama, DNK analiza potvrdila je da je tijelo pronađeno u Dunavu kod Ade Huje tijelo Mateja Periša. Tijelo je našao kapetan broda, Milovan Zelenović, juče u 9:10 ujutro.

DNK je rađen po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, saznaju beogradski mediji.

Tijelo mladića pronašao je kapetan broda, Milovan Zelenović.


- Šetali smo po palubi i vidjeli kako voda nosi tijelo, da se zaustavlja malo dalje. Vjetar ga je donio, plivao je nizvodno Dunavom. Oko 9 sati, u pola 10 je stigla policija. Tijelo je bilo u stanju raspadanja, neki dečko koji je šetao pored je provjerio na internetu i vidio da je isto obučen kao Matej Periš. Imao je jednu bijelu patiku i crnu majicu. Muškarac kad se udavi, on je okrenut tijelom na dole - rekao je Zelenović.


I otac Mateja Periša, Nenad Periš, potvrdio je da ga je srpska policija obavijestila o tome da je u Dunavu kod Ada Huje pronađeno tijelo mladića, koje po opisu i garderobi odgovara njegovom sinu.


- Nažalost, izgleda da je došao kraj istrage, bez obzira koliko teško bilo... Vjerujem da ovo nije kraj i da ćemo se on i ja sresti u budućnosti... Matej je svoju priču na ovoj zemlji završio - rekao je u intervjuu Nenad Periš, otac Mateja Periša koji je nestao u noći između 30. i 31. decembra.

Prema prvim saznanjima nakon obdukcije, uzrok smrti je utapanje.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Espreso

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.