x

detalji slučaja

Objavljen identitet napadača i razlozi ubistava četiri osobe u Vodicama i Šibeniku!

Nakon brutalnih ubistava četiri osobe koja su se u razmaku od nepunog sata dogodila danas u Vodicama i Šibeniku, poznati su i prvi detalji slučaja kao i identiteti napadača i četiri osobe koje su ubijene.

Prema informacijama s kojima raspolažu mediji u Hrvatskoj, ubistva u kojima je stradao poznati hrvatski poduzetnik i još tri osobe počinio je Branko Koloper.

Koloper je vlasnik šibenske firme "Matkol" koja je još prije tri godine otišla u stečaj, zbog duga od 831.000 kuna.

Među ubijenima su, prema navodima Slobodne Dalmacije, Tedi Slamić, vlasnik trgovačkog lanca "Djelo", čiji je otac poznati poduzetnik Joso Slamić koji se ranije povukao iz biznisa i živi u Rijeci.


Branko Koloper


Pored Slamića, spominje se kako je Koloper ubio i Radojku Danek, stečajnu upravnicu firme "Matkol" i gradsku vijećnicu HDZ-a. Pored nje, Koloper je ubio i njenog supruga kao i povjerenika kojem je nakon stečajnog postupka dodijeljen dio imovine kompanije "Matkol."


Tedi Slamić


Njih je Koloper navodno pozvao na sastanak te ih je ubio, a zatim se uputio u Vodice gdje je ubio Tedija Slamića kojeg je smatrao glavnim krivcem za propast firme i kojem je dugovao više od pola miliona kuna.


Danek sa suprugom


Šibenska policija i dalje traga za Koloperom, a iz Policijske uprave Šibensko-kninske županije objavili su registarske tablice automobila s kojim je napadač navodno pobjegao s mjesta zločina. Policija je pozvala građane da ukoliko primijete vozilo odmah o tome obavijeste najbližu policijsku upravu.

"U vezu s navedenim događajima dovodimo mušku osobu koja se koristi vozilom marke Škoda Karoq, sive boje, registarskih oznaka ŠI-959-HF. Upozoravamo građane da se ne približavaju vozilu već odmah obavijeste policiju", saopćeno je iz policije.

.

.

.

Izvor: Klix

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.