x

Od klinačkih dana: Ana Nikolić otkrila detalje o Novaku Đokoviću koji je došao na njen nastup!

Pjevačica Ana Nikolić imala je nastup u jednom prijestoničkom klubu, a tom prilikom je novinarima otkrila detalje o Novaku Đokoviću i njegovoj porodici, te je potom spomenula i prinovu u familiji Svetlane Cece Ražnatović.

– Novak je na mom nastupu? Stvarno? Lijepo. On i ja se znamo jako dugo, još od kad smo bili mali, njegovu porodicu znam od djetinjstva. Sjećam se, on je tad bio klinac… Dobro, on je mlađi od mene, al’ je tad baš bio klinac, prije nego što je postao ovo što je postao, i prije nego što sam ja postala ovo što sam postala – kazala je, između ostalog, Ana za Blic.


– Čula sam da je Ceca postala baka, čestitala sam joj, poslije ću vjerovatno kod nje! (smijeh) Želim im sve najbolje – rekla je Nikolićeva, pa su je upitali da li se pojavio neki poseban muškarac kod nje.

– Nije se još rodio takav. Evo, možda Veljkov sin. (smijeh) Pa, za jedno 23, 24 godine, taman za mene – istakla je muzička zvijezda i nasmijala mnoge.

.

.

.

.

Izvor: Blic

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Plaćam više od 80 $ / h radeći od kuće s dvoje djece u kući. Nikada nisam mislio da ću to moći uraditi Ali sestra moje najbolje prijateljice zarađuje preko 9185 dolara mjesečno radeći to i uvjerila me da pokušam. Potencijal s tim je beskrajan. Evo šta sam radio, ................................ cutt.ly/syvK0vy