x

Od smaragdne do maslinaste: Četiri kombinacije koje dokazuju da je zelena sjajna za sve prigode

Volite zelenu boju, ali niste sigurni da je ona dobar ili primjeren odabir? U nastavku pogledajte četiri kombinacije za razne prigode koje će vas uvjeriti u suprotno.

1. Poslovna kombinacija

Za poslovne prigode birajte zagasite nijanse zelene boje umjesto jarkih. Ako želite igrati na sigurno, odjevne komade u takvim nijansama kombinirajte s crnim detaljima i cipelama.


2. Ležerna kombinacija

Sve varijante maslinaste zelene odličan su odabir za kombinacije u ležernom stilu. Spajajte ih sa svim nijansama smeđe boje. Posebno dobro izgledaju u kombinaciji s bež detaljima ili pak onima boje konjaka.


3. Sportska kombinacija

Klasične plave traperice možete upotpuniti majicom ili puloverom u bilo kojoj nijansi zelene i zaokružiti tenisicama. Popularni bijeli modeli bit će odličan odabir, ali nećete pogriješiti ni sa šarenim modelom.


4. Glamurozna kombinacija

Kada su u pitanju kombinacije za svečanija događanja, dajte mašti na volju i eksperimentirajte s raznim nijansama zelene. Budite odvažni i prilikom odabira dodataka. Primjerice, torba u kontrastnoj, jarkoj nijansi narančaste bit će mamac za poglede.


(Zadovoljna.hr)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.