x

Odakle ti pare? Što ne pričaš s Kijom? Sve priznaj, znam s kojim si fudbalerom bila: Gledalac uništio Anu Korać!

Gostujući sinoć u emisiji "Narod pita" sa Sanjom Stanković i Jovanom Tomić Matorom, Ana Korać neplanirano se našla u vrućoj stolici kada ju je jedan gledalac "izrešetao" pitanjima.

Gledalac koji se javio uživo u emisiju pitao je Anu odakle joj novac, kao i da konačno prizna zbog čega se posvađala sa Kijom Kockar:

- Ana uporno tvrdi da se bavi modelingom, a svi dobro znamo da od toga ne može da se živi u Srbiji. Nacija nije luda, znamo koliko koštaju njene operacije i njena garderoba, automobili. Neka mi Ana kaže kako sve to može da se kupi od modelinga. Odakle joj novac, kakve je to modelinge radila i pritom kaže da nije dobila novac od Slobinog spota... Znam i sa kojim si se fudbalerom viđala - dodao je na kraju gledalac u uživo uključenju u "Zadruga - Narod pita gdje je Ana gostovala.


- Mislim da sam toliko puta pričala o tome. Gospodine, mislim da je vrijeme da spavate. Ako već sve znaš o mom životu, nema potrebe da me pitaš - oštra je bila Koraćeva, kojoj očigledno nimalo nije bilo pravo što je iznova ispituju na ovu temu.

- Zbog čega si se posvađala sa Kijom? Znamo svi sa kim si se družila ranije. Zbog čega ona ima tjelohranitelje? - nastavio je, pak, gospodin.

- Sa svojim prijateljima imam odličnu komunikaciju, ko mi je bio prijatelj prije, ostao je. Moji prijatelji su pored mene - bijesno je prokomentarisala Ana, ali nije išla u detalje. 

.

.

.

.

.

.

.

.

.


(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.