x

Oglasio se bivši suprug mlade Tešanjke: Negirao da ju je tukao – “Samo je htjela moje pare da može hodati, glumi žrtvu”

Eldin Bećirović, bivši suprug Senaide Muminović iz Tešnja, koja je prije nekoliko dana progovorila o suprugu koji je navodno zlostavljao, komentarisao je Senaidinu objavu i optužio je da od sebe pravi žrtvu.

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

Senaidina objava na društvenoj mreži Facebook prikupila je mnogo reakcija i komentara podrške javnosti nakon što je odlučila javno progovoriti o tome kako je navodno fizički i psihički maltretirao bivši suprug Eldin.

NAJČITANIJA VIJEST:

Pucnjava ispred džamije u SAD-u: U kritičnom stanju imam

Upravo je Eldin komentarisao njenu objavu u želji da demantuje “sve što je dotična navela”.

Kada je riječ o fizičkom zlostavljanju, Bećirović je izbjegao direktno reći da li je tukao svoju bivšu suprugu, ali sudeći po nekim rečenicama on negira da je bilo fizičkog zlostavljanja.

– Prije 5 mjeseci došli smo u sukob mišljenja i odlučili smo da se rastanemo, gdje ja kao otac nisam dao dijete da mi nosi gdje mi je ista policiju nazvala i prijavila me za psihičko uznemiravanje.

Ako je psihičko uznemiravanje sto sam želio to dijete onda je jesam uznemiravao.

Došli su vidjeli da od toga nema ništa i pustio sam da dijete nosi iz razloga jer je dojila djevojčicu..moje malo mezimče..

Kaže tukao je?

Zašto nije prijavila me odma policiji i riješila se mene, a ne tek nakon 5mjeseci iznosi svoje mišljenje “kao” zlostavljao je psihicki i fizički ima Dragi Allah da joj vrati za svaki zulum koji mi je nanijela, kako je nanijela ljagu na mene i na moju porodicu.

Ja pet mjeseci nemam s njom kontakt i sto sam ga imao imao sam da gdje je molim da dodjem vidjeti dijete, da dodjem i kupim dijetu sve sto treba gdje mi je dotična rekla možeš doći samo pet minuta pred vrata..imam sve poruke sve chatove kako mi je branila isto to dijete, kako je mojim roditeljima isto pisala da ne mogu je vidjeti.

Ova stvar je otišla bas predaleko gdje ona glumi neku žrtvu ali samo sebe želi da opere.. svi vi osuđujete bez da saslušate mišljenje druge strane, a sve prijetnje koje sam dobio biti će prijavljene u policiju i podnijeti ću tužbu protiv dotične i ostalih..

Aa sto se tiče fizičkog napadanja i tih masnica jeli narod toliko skrenuo da ne vidi to da svi vi znate kakve su masnice kada dodje do fizičkog obračuna..

Ima Allah i sudit će joj On..

Biti će tužena i Ona i sve i jedna osoba koja mi se javila s prijetnjom.

A ja kao muškarac koji je rastavljen nemam pravo naći djevojku, biti sretan u životu ?

Svjesni niste kako bole stvari koje su laž da ja ne želim vidjeti svoje dijete.. aa to isto dijete mi nikada nije dozvolila da vidim.. molio sam da dodjem da je vidim nikada nije dopuštala.. jer njoj je bilo samo u interesu da ja dam pare da bi ona mogla hodati iii trošiti.. kad sam joj rekao da ću sa socijalnom službom doći po dijete svoje da ću joj ga oduzeti prepala se pa počela sebe praviti žrtvom aa nije ni ž od žrtve.. svi koji je poznaju znaju ko je ona i kakva je to osoba zaista, kakva je to porodica uopće?

I da se vratim na ove slike, kako su nastale kada i od čega ja ne znam znam samo da moje djelo nisu…

A ona nek se boji Boga ako se ičega boji takva osoba, napisao je Bećirović.

NAJČITANIJA VIJEST:

Nova godina, nova Jelena Karleuša, zakopčana do grla održala modnu lekciju (foto)

Nakon toga je Senaida objavila nekoliko fotografija dopisivanja nje i bivšeg supruga na osnovu koje se može zaključiti da je Eldin fizički nasrnuo na Senaidu.

Potom je Eldin objavio drugu prepisku u kojoj konstatuje kako je Senaidu tukla njena majka.

Istu objavu Bećirović je podijelio na svom Facebook nalogu.

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

pressmediabih.com

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.