x

MAMINA ĆERA

Ogroman krevet, televizor, plišane igračke: Nika Tošić pokazala svoj mali raj u vili na Dedinju, a svi gledaju u njen garderober!

Pjevačica Jelena Karleuša svojim kćerkama Atini i Niki pruža neizmjerno mnogo pažnje i ljubavi, a u vili na Dedinju svakoj je opremila kutak.

Njena mlađa kćerka Atina već je postala prava zvijezda na društvenim mrežama, gdje objavljuje videe, na kojima se može vidjeti da je njena soba pravi mali raj za tinejdžere.

Soba je puna plišanih igračaka, knjiga, ali i kozmetike. U sredini je ogroman krevet, na zidu veliki televizor, a njen plakar je pun garderobe, što bi svaka tinejdžerka poželjela.


Podsjetimo, Jelena Karleuša je u jednom intervjuu za Hello rekla da su njene kćerke veoma zrele i jake djevojke.

- One su dvije Djevice u horoskopu i to znači da sve drže u sebi, što sigurno loše utiče na njih. Kada sam prolazila kroz neke problematične i krizne situacije u životu, odlazila sam na njihove profile na društvenim mrežama da pročitam šta im sve djeca pišu i shvatila sam da su moje kćerke ozbiljnije, zrelije, jače nego što sam mislila da će biti jer bukvalno riječ o tome u kući nisu progovorile, ne pridaju tome značaj i ne žele da mamu nerviraju.


A kada ja prva krenem da pričam o tome, one odmah kažu: “Bože, mama, normalno, znam, ne moraš da mi objašnjavaš”. Onda shvatim da sam vaspitala jaku djecu. Možda zvuči tužno što sam odgajila jake djevojčice, umjesto da su, recimo, bezbrižne, ali morale su da budu takve.

.

.

.

.

.

..

.

kurir.rs/telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.