x

objavila i FOTKU

On je najveća ljubav bivše Zvezdanove žene: Hapšen zbog bombaškog napada, a evo kako se Ana sjeća opasnih 90-ih!

Ana Ćurčić, nevjenčana supruga zadrugara Zvezdana Slavnića, ušla je u rijaliti kako bi se suočila sa bivšim nevenčanim suprugom s kojim je bila 15 godina prije nego što je prevario sa Anđelom Đuričić.

Ana je nedavno na društvenim mrežama objavila fotografiju iz devedesetih godina sa društvom iz kafane, a u opisu je navela da je na istoj njena najveća ljubav.

- Najljepša vremena! - dodala je ona.


Takođe, pred ulazak u "Zadrugu", Ana je spomenula upravo tog svog bivšeg dečka. Navela da je on bio njena prva ljubav sa kojom je bila u vezi šest godina i da se njih dvoje i dan danas čuju, kao i da je on jedan kvalitetan čovjek.


U pitanju je, kako je ranije Kurir pisao, poznati beogradski biznismen Dragan Aca Bulić. Bulić je bivši predsjednik Zajednice prvoligaša i vlasnik Fudbalskog kluba "Železnik". Vlasnik je ugostiteljskih objekata u prijestonici.


Aca Bulić uhapšen je svojevremeno zbog sumnje da je organizovao bacanje bombe na kuću Dragana Stojkovića Piksija u Nišu. Osim Bulića, tad su uhapšeni još četvorica njegovih saradnika, inače navijača FK "Železnik". Kasnije se ispostavilo da za tu sumnju policija nema dokaza.

Osim toga, Bulić je sin pokojnog Jusufa Juse Bulića koji je ub.jen 4. marta 1998. u Novom Beogradu ispred svog kafića. Jusa je bio poznat kao blizak prijatelj pripadnika klana Ljube Zemunca.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir/Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.