x

opet o duetu i sestri

Ona je imala preča posla: Nenad Manojlović opet pecnuo sestru što nije snimila duet s njim?

Nedavno je veliku medijsku prašinu izazvala tema dueta Rade Manojlović i njenog polubrata Nenada Manojlovića, a po svim prilikama, o tome će se još raspredati.

Kako se dosta pisalo i objašnjavalo o tome zašto Rada i Nenad nisu snimili duet, pjevača su opet upitali da li postoji šansa da do toga dođe. 

- Ne znam, ne bih da obećavam, pričalo se o tome i bilo je indicija i sa moje i sa njene strane da se snimi. Kada sam ja želio ona je imala neka preča posla, a kada je ona htjela meni se pjesma nije svidjela. Bilo bi mi drago da snimimo nešto zajedno, to bi bilo stvarno lijepo, ali prije toga moram da napravim svoju diskografiju. Snimio sam sedam pjesama i dva dueta, a ako nađe dobra pjesma snimio bih sa svojom sestrom Radom - kazao je Nenad, dok na pitanje o njenoj već sada bivšoj ljubavi Harisu Berkoviću odgovara: 


- Nemam ništa da kažem što već nije rečeno. Ja nemam blage veze šta se dešava među njima, da li se dešava uopšte nešto ili je to marketing neki. Ukoliko su zajedno ja im želim svu sreću, ukoliko nisu – ko zna zašto je to dobro. On je divan jedan momak, ja ga gotivim kao lika - rekao je Radin polubrat Nenad Manojlović. 

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: grand.online/Ekskluziva



KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.