x

uživajte

Opasna crnka: Kćerka Dragane Mirković konačno otvorila Instagram, ovo je Manuela! (Foto)

Kćerka Dragane Mirković i Tonija Bijelića Manuela (20) oduvijek je govorila da ne želi da bude dio javne scene i da se njene fotografije nalaze na društvenim mrežama. Roditelji su njenu želju ispoštovali, ali javnost uprkos tome jedva čeka da čuje šta se novo dešava u životu djece popularne pjevačice.

Sada će svima srce zaigrati jer je Manuela odlučila da više ne živi povučeno, već je poklekla pred trendovima i otvorila profil na Instagramu.

Kćerka Dragane Mirković izrasla je u prelijepu djevojku, a njena crna kosa, pune usne i krupne oči dokaz su da je majčina kopija.


Manuela obožava putovanja, o čemu svjedoče i brojne fotografije sa luksuznih svketskih destinacija.

Dragana Mirković, koja posjeduje milione i u Austriji živi u pravom dvorcu, priznala je da su njena djeca veoma skromna. Posebno je interesantno čime se njena kćerka bavi uprkos bogatstvu koje porodica ima.


‒ Moja djeca su najnormalnija djeca na svetu, imali su normalno djetinjstvo i bili odlični đaci. Marko je studirao ekonomsko pravo, a zanimljivo je da je Manuela dok je završavala srednju školu radila na recepciji u „Ricu“ ‒ rekla je Dragana u emisiji „Prvi red“ i prijatno iznenadila ovom izjavom.

.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Hello

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.