x

EVO KAKO JE PROŠLA INTERVENCIJA

Operisana Dea Đurđević: Oglasio se njen partner Mladen Mijatović i otkrio trenutno stanje voditeljke!

Voditeljka “Pinka”, Dea Đurđević, je četiri godine nakon strašne saobraćajne nesreće, morala ponovo da se podvrgne novoj operaciji ruke, a Mladen Mijatović je sada otkrio kako se njegova izabranica osjeća.

Zaštitno lice ružičaste televizije je  imala još jednu operaciju, a vrijeme pred istu, provela je sa partnerom Mladenom Mijatovićem i majkom.

- I nakon četiri godine poslije najveće životne borbe se smijemo. Uz smijeh i porodicu se sve prebrodi. Već sutra me čeka novi izazov, nova operacija. I to će proći. Sigurna sam da će se moje zdravstveno stanje biti još bolje nakon ove intervencije i da ćemo se još više smijati. Svi mi zajedno. Vjerujte u sebe i budite hrabri. I radujte se svakom novom danu. Vidimo se uskoro. Budite mi bezbijedni - poručila je Dea, koja je imala više od 20 operacija.


– Sve je prošlo kako treba i doktor je zadovoljan. Sutra već izlazi iz bolnice. Oglasiće se malo kasnije na Instagramu, pa će detaljno objasniti – rekao je kratko Mladen kada je operacija prošla.

Podsjetimo, voditeljka “Jutarnjeg programa” na “Pinku”, Dea Đurđević, 2019. godine doživjela je saobraćajku na Dedinju, tom prilikom imala je teško oštećenje ruke koju je otkinuo autobus kada je udario u nju.

.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.