x

ne zaustavlja se

Oprostila sam prevaru, brak se ne raskućava zbog k.rvi: Jovana Jeremić otkrila šok detalje nepoznate javnosti!

Jovana Jeremić nedavno je saopštila da se razvodi od Vojislava Miloševića, a sada je otkrila da li je u vezama nekada oprostila prevaru.

Naime, čuvana je Jovanina izjava da pravi razliku između prevare i varanja, a ona je sada otkrila i da li je ona ikada oprostila prevaru.

- Jesam oprostila - odgovorila je Jovana.

U medijima se čak spekulisalo da ju je bivši suprug prevario prije braka, ali nije željela da govori na tu temu. Jovana je iznijela njen jasan stav po pitanju prevare.


- Moj stav je jasan, brak se ne raskućava zbog ku.vi. Brak se čuva ukoliko je prava ljubav i ukoliko je kapital u pitanju. Brak se ne raskućava zbog ku.ve, ona služi da se muškarac izdrnda nad njom i završi se priča. Brak se prekida kada se neko zaljubi, kada neko paralelno ima vezu, kada neko ima ozbiljnu ljubavnicu koju voli više od žene, to je razlog za razvod - rekla je Jovana za Srbiju Danas.


Ona je potom otkrila i kako preći preko te prevare za jednu noć i nikada je ne spomenuti muškarcu tokom svađa.

- Lijepo, moraš da imaš muški mozak. To je samo strast, to su apsolutno nebitne stvari i površne stvari. Žene nemojte biti površne. Ja savršeno razumijem muškarce i možda je to moj ključ uspjeha kod njih - rekla je Jovana.

.

.

..

.

.

Izvor: Srbijadanas

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.