x

Osvojite kartu za mega koncert Ace Pejovića i Mensura Salkića u Areni jezera Modrac!

NAGRADNA IGRA ZAVRŠENA. Imena dobitnika: Nejra Kudumović, Aida Modric, Mirnesa Mehic, Zehra Hasikic, Amir Bektić, Demir Halilovic, Midheta Omic, Mirela Kovačević, Enisa Kahric, Nermiina Ćatić.

Spektakl zagarantovan! Jedan od najpopularnijih pjevača na našim prostorima Aco Pejović će u ponedjeljak, 28. jula u koncertnoj Areni jezera Modrac održati mega koncert, na kojem će se kao gost pojaviti Mensur Salkić. Dobar provod je i ovoga puta zagarantovan, a spektaklu će prema svim presudama svjedočiti nekoliko hiljada ljubitelja dobre zabave.

 

Ekskluziva.ba portal pet dana zaredom nagrađuje po dva čitatelja kartom za ovaj koncert, a sve što je potrebno jeste da u KOMENTAR (na portalu ispod članka, ne na fejsbuku) napišete odgovor na pitanje: Ko je posljednji put nastupao u Koncertnoj Areni na Modracu?

 

Nakon što odgovorite na ovo pitanje, potrebno je da ovaj link http://www.ekskluziva.ba/ACO-PEJOVIC-I-MENSUR-SALKIC-ARENA-JEZERO-MODRAC-/53655.html  najave podijelite na vašem fejsbuk profilu, a potom čekate našu poruku da li ste jedan od dobitnika ulaznice.

ekskluziva.ba

Club Plaža

Prokosovići bb 75300 Lukavac

061/393-133

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.