x

Otac Novaka Đokovića stao u odbranu sina: Jesmo nacionalisti, Kosovo je u srcu Srbije!

Srđan Đoković, otac Novaka Đokovića, odgovorio je na prozivke na račun njegovog sina, a koje su stigle od ambasadora Kosova u Bugarskoj Edona Cane.

Naime, Cana je komentarisao na Twitteru način na koji su srbijanski teniseri proslavili pobjedu na ATP kupu u Australiji. On je bio posebno oštar prema Novaku Đokoviću.

Na snimku koji je podijeljen na društvenim mrežama vidi se kako Novak Ðoković i Viktor Troicki pjevaju "Marš na Drinu", dok je na drugom snimku uslijedilo zajedničko pjevanje pjesme "Vidovdan".


"Nakon vojnog marša nastavili su Kosovom. Možeš biti ATP pobjednik, ali ostaješ primitivac, zaostao i običan balkanski nacionalista i šovinista. Nije slučajno što je Novak Ðoković najmanje voljen teniski šampion u historiji", napisao je Cana na Twitteru.

Međutim, otac Novaka Đokovića, izjavio je u jutarnjem programu TV Prve da je Novak nacionalista, kao što je i on, ali i većina ljudi u Srbiji.



"To nije ništa ružno, mi volimo svoj narod i svoju zemlju. Ali ne mrzimo tuđi narod i tuđu zemlju. Vi ste ušli u našu zemlju i da znate da je to naša sveta zemlja, kao što je za Јevreje Јerusalem. Prema tome, mi ćemo uvijek biti uz naše Kosovo i naš narod dolje i nemojte da mislite da će se tu nešto promijeniti za 10, 20, 100 ili hiljadu godina. Uvijek će Kosovo biti srce Srbije", rekao je Srđan Đoković.

.

.

.

.

.

.

.


Izvor: Klix

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.