x

dugogodišnja ljubavnica

Otkrivena stalna švalerka Darka Lazića: Pjevač se ne smiruje! Sa Gabrijelom vara sve svoje žene! (Foto)

Darko Lazić ne može da bude vjeran svojim zvaničnim ženama i djevojkama, ali ljubavnici očigledno može. To se zaključuje jer je skoro sve, kako saznajemo, varao s istom djevojkom - Gabrijelom Brnjos.

Iako je nedavno otkriveno da je Lazić u vezi s koleginicom Barbarom Bobak, nekoliko dana kasnije su se pojavile njegove i Gabrijeline fotografije. Ona ih je podijelila na svom Instagram storiju, a na njima se vidi koliko su bliski. Počelo je da se šuška da je uporedo i s Gabrijelom i s Barbarom, a kako smo saznali od izvora bliskog pjevaču, Brnjoseva je već dugo u njegovom životu.


Ova dvadesetjednogodišnja studentkinja iz Bosne i Hercegovine se amaterski bavi pjevanjem, pa je jasno da je Lazić slab na pjevačice. Podsjetimo, i njegov prva žena Ana Sević je njegova koleginica, kao i Barbara, jedino je bivša vjerenica Marina Gagić daleko od mikrofona i estrade.


Da su Gabrijela i Darko Lazić dugo bliski i da se već godinama viđaju, dokazuje i fotografija iz 2019. godine, koju je ova crnka prije nekoliko dana podijelila na svom profilu na Instagramu. Ona je tada imala samo 19 godina i nije joj smetalo što je pjevač u vanbračnoj vezi s Marinom. Na fotografiji se jasno vidi Darkova istetovirana ruka, koju je ona i označila strelicom, a i tagovala ga je, kao i njegovu kumu Andreanu Čekić, te je jasno da se od ove zvijezde "Granda" nisu skrivali.


Inače, kako saznajemo, Gabrijela je upoznala Lazića još dok je bila djevojčica.

- Gabrijela i Darko se poznaju još od 2011. godine. Ona je tad baš bila mala, imala je samo 11 godina. Pratila je njegovu karijeru i nastupe, a on je, kada je porasla, pohvalio kako ima lijep glas i kako će moći jednog dana da postane uspješna pevačica. Čini se da je njoj to bilo dovoljno da počne da se druži s njim. Oni se godinama viđaju, izlaze zajedno i dosta su prisni. Stalno se slikaju i snimaju, ali na društvene mreže ona to pušta na kašičicu. Darko ju je upoznao sa svojom kumom i najboljom prijateljicom Andreanom Čekić, ali nije ona jedina koja je zna. Lazić često pjeva po Bosni, a Gabrijela mu je tamo redovna pratnja - ispričao  je izvor blizak Laziću.


Da podsjetimo, Darko Lazić je 2019. godine bio u vanbračnoj zajednici s Marinom, s kojom ima sina Alekseja, a sada je u emotivnoj vezi sa Barbarom Bobak, za koju se spekuliše da je bila s njim još dok je živio sa Marinom. Do prije nešto više od mjesec dana i on i Gagićeva su tvrdili da su na privremenoj pauzi i da će se njihova emotivna veza nastaviti, sve dok pjevač nije objavio nekoliko fotografija na kojima je u prisnim odnosima sa različitim djevojkama. Tada je Marina za Kurir rekla da je definitivno stavila tačku na vanbračnu zajednicu sa njim, a Lazić nije imao kud, pa je i on isto to priznao. Marini su bile preko glave sve njegove avanture, a kako će reagovati Barbara kada sazna da i nju vara sa djevojkom sa kojom je varao Marinu, ostaje da vidimo.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.