x

mama ju je posavjetovala

Otkriveno ko finansira salon Anastasije Ražnatović: Istina isplivala na vidjelo, Ceca ostala zatečena!

Pjevačica Anastasija Ražnatović pokrenula je tokom prošle godine biznis sa prirodnom kozmetikom, a sada je otvorila salon ljepote. Pjevačica je u razgovoru za “Blic” otkrila kako se odlučila na ovaj korak i šta ju je posavjetovala mama Ceca, koja je takođe bila na događaju, zajedno sa snajkom Bogdanom.

– Vodim računa o sebi i izgledu, a na ovu ideju sam došla spontano. Prvo sam željela šminku, ali su Maja Berović i Emina Jahović lansirale svoju, pa sam se odlučila za kozmetiku, da ne bude pretrpano. Smatrala sam da mogu da napravim nešto kvalitetno. Fenomenalno se osjećam, dugo već pripremamo ovaj projekat i jako sam uzbuđena. Dosta smo se potrudili i prezadovljna sam. Žene će imati svoj kutak gdje će se uljepšavati – započela je Anastasija.


Ona je otkrila kako ju je mama posavjetovala.

– Poželjela mi je puno sreće. Rekla mi je da budem profesionalna i angažovana, što planiram da budem.

Anastasija se nedavno upustila u vezu sa fudbalskim reprezntativcem Nemanjom Gudeljem, a na Instagramu smo imali priliku da vidimo koliko je uživala tokom boravka u Španiji gdje Nemanja igra.


– Možete vidjeti po meni i mom osmijehu, isijavam energijom. Sve je kako treba, srećna sam, zadovoljna i zaljubljena. Sve je sjajno – rekla je pjevačica, koja nije mogla da skine osmijeh, a potom se osvrnula na bivšeg dečka Đorđa Kuljića, odnosno vezu sa njenom drugaricom.

– Ima pravo da bude sa kim želi i ljudi idu dalje, to je potpuno normalno. Stvarno mu želim sreću ko god to bio. Nije me povrijedilo. Što se mene tiče, ne smeta mi – rekla je Anastasija.


Anastasija je otkrila i da li joj je mama Ceca pomogla u finansiranju salona.

– Mama je presrećna. Uvijek je tu za Veljka i mene da nas podrži i bude vjetar u leđa. Ovo su moje obaveze. Nije mi pomogla u finansiranju. Imam partnerku u svemu ovome. Zajedno učestvujemo. Dobra sam u planiranju vremena, uspjeću i sa ovim obavezama – istakla je pjevačica.

Ceca Ražnatović pružila je podršku svojoj nasljednici, na koju je jako ponosna jer uspijeva sve da postigne.


– Mnogo mi je drago jer stvarno radi na sebi. Za sve ima vremena, da putuje, snima pjesme, nastupa... Ovo je dugo planirani događaj, da se napravi jedna vrsta oaze za žene. Ide mi uz žene da se bave tim poslom jer nam njege nikada nije dovoljno. Mislim da će se lagano snaći u ovom poslu – istakla je folk zvijezda, sa kojom Anastasija još uvijek odbija da snimi duet.

– Odavno sam htjela duet. Ona mi je udarila korpu, rekla je da nije još vrijeme za to – istakla je Ceca.

.

.

.

.

Izvor: Espreso 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.