x

ovo niste znali

Otkriveno ko je zapravo Đorđe Kuljić: Sve što niste znali o misterioznom momku koji će stati na ludi kamen sa Anastasijom Ražnatović!

Otkriveno sve o misterioznom milioneru koji će oženiti Anastasiju Ražnatović.

Vijest da su se pjevačica Anastasija Ražnatović (22) i njen izabranik Đorđe Kuljić (31) odvažili na novi veliki korak u njihovom skladnom odnosu munjevito se pronijela domaćim javnim prostorom, a odnosi se na odluku da dosadašnji zajednički život u Novom Sadu zamijene životom u Beogradu gdje su kupili skupocjen stan nadomak Kalemegdana. Ovo je tek jedna u nizu informacija koje godinama pratimo u vezi sa mladim parom, ali možda je pravo vrijeme da se zapitamo - koliko mi zapravo znamo o izabraniku srca Cecine kćerke?


Mladi biznismen Đorđe Kuljić dolazi iz ugledne porodice u Novom Sadu, otac mu je takođe biznismen, a jedan od poslova kojima se mladi Đorđe bavi jeste firma za transport kamionima u Americi. Za to podneblje odranije ga vezuju život i obrazovanje. Naime, Kuljić se školovao u Njujorku, a još jedna zanimljivost glasi da je za to vrijeme stanovao sa kćerkom Dragana Stojkovića Piksija. Anja Valente rekla je da su i danas ostali dobri prijatelji.


Mladi biznismen sklon je ekstravagantnim navikama, luksuznom životu i dalekim putovanjima. Veliki je hedonista, a naročito po ovom potonjem pitanju, lijepo se našao sa aktuelnom izabranicom. Ljubav između Anastasije i Đorđa navodno je uslijedila već na prvi pogled, a ništa duže nije mu trebalo da osvoji Cecu, koja ga je ocijenila kao idealnog zeta. O svadbenim zvonima, međutim, par još uvijek ne govori, iako nova selidba sugeriše da su otvoreni za nove zajedničke životne poduhvate.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.