x

OD SEBE NAPRAVILI MAČO MUŠKARCE

Ovi pjevači su otišli plastičaru: Radili bradu, nos, vilice, a jedan je otišao korak dalje!

Plastične operacije s godinama su postale trend, kako kod žena, tako i kod muškaraca. Estetske korekcije odavno više nisu tabu tema, te tako i jači spol čini sve kako bi poboljšali svoj fizički izgled.

Naime, neki pehvači sa domaće javne scene podvrgli su se estetskim operacijama, te se mnogi iznenade kada vide njihove fotografije iz prošlosti.

Pjevač Bojan Grujić tokom takmičenja u "Zvezdama Granda" izgledao je potpuno drugačije, a sada su isplivale njegove fotografije iz tog perioda i malo ko bi ga prepoznao.


Kako se navodi, Bojan je dao nekoliko hiljada eura kako bi postigao željeni izgled uz pomoć hirurga. Iako on nije potvrdio da je radio nešto na sebi, mnogi su primijetili da tada nije imao izraženu vilicu, kao ni isti nos. Sada je poznat kao visok, krupan, istetoviran i jak muškarac, dok je tokom takmičenja bio mršav, sa čudnim izborom frizure.


MC Stojan na početku karijere takođe je izgledao drugačije. On danas važi za velikog zavodnika, a nekad je bio bucko. On se riješio kilograma pomoću napornih treninga i zdrave ishrane, ipak, fanovi primjećuju i promjenu na njegovom licu.

Ranije se pisalo da Stojan redovno posjećuje jednu privatnu kliniku koja je zadužena za njegov izgled, te da tamo zateže vilicu, ali i često stavlja botokst. Međutim, pjevač nikada nije priznao da je radio nešto na sebi.


Ipak, ono što je sigurno jeste da je pjevač operisao nos, ali zbog zdravstvenih problema.

- Operisao sam devijaciju na nosu, pošto nisam mogao više normalno da dišem. Ko će da nosi ove tampone 5 dana. Kako ružan osjećaj kad ne možeš na nos da dišeš - napisao je on svojevremeno.


Saša Kovačević jedan je od onih pjevača koji danas važi za pravog mačo mena, a u posljednje vrijeme, pjevač se našao na meti kritika zbog navodnih estetskih korekcije. Dok je Saša priznao da je imao samo jednu promjenu uradio na sebi.

- Nikada nisam bio debeo, ali sam imao višak kilograma jer se nisam hranio zdravo. Sada pazim šta jedem i svakodnevno treniram. Zato sam uspio da smršam 12 kilograma. Tačno je da sam promijenio lični opis, ali samo zbog zdravog načina života. Iako neki spominju da sam se izoperisao, jedino sam operisao nos, i to samo zato što sam imao zdravstveni problem - rekao je on svojevremeno.


Inače, kako je svojevremeno izvor za Kurir ispričao, Saša se podvrgao tretmanu u Turskoj pomoću kojeg se što lakše i brže dolazi do tzv. siks peka - idealnih trbušnjaka. Zapravo, uz ovu intervenciju pojačava se efekat treninga i napornih vježbi, koje on već godinama praktikuje.

Na sajtu poznate turske klinike za estetsku hirurgiju, cijena ovog zahvata je 3.800 i 4.800 eura, u zavisnosti za koju metodu se pacijent odluči.


Ni stariji pjevači nisu zapostavili svoj izgled, već dosta vode računa da što više mogu sačuvaju mladolik izgled.

Naime, većina njih posjećuje teretane, a ima i onih koji su redovne mušterije salona ljepote. Folker Mile Kitić navodno nerijetko ide na tretmane za podmlađivanje, a uz to pokušava i da se izbori s opadanjem kose i u tu svrhu je probao dosta preparata. Takođe, navodi se da godinama farba kosu i bradu, kako bi izgledao što mlađe.


Pjevač Dragan Kojić Keba otkrio je tajnu svog dobrog izgleda. Iako mnogi sumnjaju da se Keba podvrgao plastičnim operacijama, on je objasnio kako se njeguje:

- Hranim se zdravo, pravim razne pilinge od svega što imam u svojoj kuhinji, to je široka tema i mogli bismo danima o tome. Za sada nisam radio ništa na svom licu, opet kažem bar za sada, što ne znači da možda jednog dana neću. Idem u laserski centar, malo rekreacija brzi hod, trčanje. Prije svega zdrav način života - rekao je Kojić za "Toxic".


Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.