x

Ovo je prava istina! Evo zašto Brena žuri da proda vilu!

U posljednje vrijeme mnogi nagađaju zbog čega Lepa Brena i njen muž Boba Živojinović žele da prodaju svoju luksuznu Karingtonku sa bazenom na Bežanijskoj kosi u kojoj žive od kada su u braku!

Kako piše SCANDAL!, Brena je i sama rekla da je sve biznis i da će prodati nekretninu ukoliko se pojavi kupac koji je spreman da izdvoji dva miliona eura koliko ona i njen suprug cijene kuću u koju su ulagali decenijama, međutim, evo šta je pravi razlog njihove želje za promjenom životnog prostora!


„Osim toga što su im se sinovi osamostalili i ne žive više sa njima, Brena smatra da je pravo vrijeme za radikalne promjene uopšte. Istina, Viktor, koji je najmlađi, i dalje živi sa njima, ali kako planira ženidbu, izvjesno je da će se i on osamostaliti, tako da bi vila na Bežaniji bila prevelika za Brenu i Bobu, međutim, to nije pravi razlog da se proda porodična kuća u kojoj su prošli mnogo toga i koja čuva sve njihove uspomene”, objašnjava izvor SCANDALA! i nastavlja:


„A evo o čemu se zapravo radi. Brena više ne osjeća pozitivnu energiju u prostoru u kom boravi. Nešto joj govori da je sada pravo vrijeme da promijeni životni prostor i to je u stvari jedini razlog što želi da proda vilu, te da kupi neku novu, moderniju kuću na Senjaku ili na Dedinju. Naravno da Brenu vežu lijepe uspomene na kuću u kojoj je odgojila djecu, ali sada su joj sinovi odrasli, svako je krenuo svojim putem i prosto, ona osjeća da je trenutak za promjene koje će njoj i Bobi i te kako značiti. Osim lijepih uspomena, Brena i Boba su u toj kući imali i trzavice u smislu kriza kada je biznis u pitanju, a da ne govorim o periodu kada je Stefan otet i kada su im tražili otkup… To je za sve njih noćna mora, tako da je i razumijem što sad želi potpuno novi život u drugom kraju! Svjesna je da treba da stavi tačku na jednu eru koja je iza nje, a spremna je i za nove životne pobjede i unuke kojima se najviše raduje”, objašnjava i dodaje:


„Brena je najprije imala na umu stan u Beogradu na vodi. Oduševila se kad je vidjela kako se Viki lijepo sredila u gajbi od preko 100 kvadrata, međutim, ona ipak želi kuću i neki mirniji kraj koji nudi više privatnosti sa čim se slaže i Boba, tako da će, ukoliko se pojavi kupac i da im dva miliona za vilu, vjerovatno juriti neku luks nekretninu na Dedinju ili na Senjaku”, završava izvor za SCANDAL!.

.

.

.

.

.

Izvor: Scandal

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.