x

Ovo je Srbin koji je za 15 miliona eura kupio sprat u Kuli Beograd: Bogataš Sveta ima i dvorac, a svekar je ove poznate pjevačice!

Javnost je tokom posjete predsjednika Aleksandra Vučića Beogradu na vodi brujala o čovjeku koji je kupio cijeli sprat u Kuli Beograd. Ispostavilo se da je u pitanju Sveta Todorović, svekar pjevačice Dragane Jane Todorović. On je kupio sprat za sebe za 15.000.000 eura.

Pjevačica je zapravo snajka Svete Todorovića čovjeka koji u Minhenu i Beogradu ima imperije. Njegove vile, auto parkovi, spratovi sa odjećom, obućom liče na tržne centre jer njegova preminula supruga Berina, Sarajka porijeklom, je i te kako vodila računa o svom odijevanju.

Njena svekrva, majka njenog supruga Ivana, takođe u Minhenu ima lanac kozmetičkih salona.


Inače, svekar milijarder kupio je Jani Todorović skupocjeni poklon za rođendan. U pitanju je ružičasta "birkinka", tašna za koju postoji lista čekanja i čija cijena, zavisno od modela. U svijetu torbi, kraljica svih listi čekanja je Hermesova Birkin torba. Među glumicama, pjevačicama, starletama ona je stvar prestiža, a cijena joj ide od 7.000 do 70.000 eura.


Jana Todorović takođe ima zamak, i to u Postbauer-Hengu, u blizini Nirnberga u Njemačkoj. Kako je Kurir ranije pisao, velelepno zdanje prije sedam godina kupio je pjevačicin svekar Sveta Todorović i ono se prostire na imanju od čak 16 hektara. Pored dvorca tu je i jezero, pomoćna kuća, veliki park, poseban dio za životinje. Dvorac se zove Kago Todorović i urađen je u baroknom stilu s notom renesanse, kao i nekoliko kula koje mu daju posebnu draž.


Jana nikada javno nije isticala koliko je porodica njenog supruga imućna, a kamoli da ima ovako vrijednu nekretninu. U dvorcu je čak i snimila spot za baladu " Ja sam tvoja", ali nije pričala da je u pitanju njena građevina.

- Nikada to ne bih isticala, ali kad ste već saznali, jeste, to je dvorac mog svekra Svete, kog izuzetno cijenim i poštujem. Mi smo velika porodica i on je jedan uspješan i cijenjen čovjek. Oduvijek sam živjela skromno i u tom duhu vaspitavam i svoje dijete - rekla je pjevačica prije dvije godine za Kurir.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.