x

zategnuti odnosi

Ovo joj ne treba u trudnoći: Anastasiju maltretira Nemanjina sestra, on se ne miješa, Ceca nemoćna da pomogne!

Vijest da je Anastasija Ražnatović u drugom stanju mnoge je obradovala, posebno njene najbliže, međutim, sve mnogo više zanima šta se dešava u Španiji sa svekrvom i zaovom!

Na samom početku ljubavi Tase i Nemanje Gudelja sve je bilo bajkovito, pa je prija čak posjetila Cecu u vili u Ljutice Bogdana kao da je naslutila da će brzo da se orode, ali ubrzo potom krenule su priče da odnosi među njima nisu tako bajni, a u prilog tome govori činjenica da se Tasa na Instagramu ne prati ni sa majkom svog dragog, a ni sa sestrom Vanjom. Međutim, poslije dugih mjeseci ignorisanja snajke, Olivera je popustila i Anastasiji javno čestitala trudnoću.


– I Gudelji i Ražnatovići su presrećni što Tasa i Nemanja čekaju kćerkicu, to je prije svega dar od Boga i dokaz njihove ljubavi. Naravno da je Olja presrećna, njoj se Anastasija oduvijek dopadala i nije nikad ni imala ništa protiv nje, jedino što joj je trebalo vremena da se navikne da je sada ona glavna dama u životu njenog mezimca Nemanje. Tasa je tu odigrala pametno i na vrijeme se postavila sa jasnim stavom jer ne da ni mama Ceci da joj se miješa u život, pa sigurno neće biti popustljivija prema svekrvi i zaovi. Naravno, Olivera se na prvu uvrijedila, pa je u afektu otpratila snajku, međutim, nema tu dubljih konflikata, niti zle krvi. Mislila je jedno vrijeme doduše da svemu tome Ceca kumuje, ali je i te boginje preležala – priča nam izvor i dodaje:


– U svakom slučaju, te nesuglasice su iza njih, Olja je s ponosom na Instagram okačila sliku sina i snajke i napisala da će biti divni roditelji prelijepe djevojčice koja stiže u septembru. Ipak, zaova Vanja to nije uradila što je, kako mnogi kažu, uvredljivo, ali kad vidi bebu, otopiće joj se srce i sve će doći na svoje – zaključuje izvor Sveta.


Odnos Anastasije i Gudeljeve sestre očigledno je zategnutiji nego što se čini iako su one u početku bile najbolje drugarice. Bilo kako bilo, izvori bliski dvjema poznatim porodicama tvrde da Vanja jedva čeka žensko društvo u kući jer je uvijek odrastala uz braću te će joj Tasina i Nemanjina djevojčica biti poput drugarice.


Izvor: Svet

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.