x

nezapamćena tragedija

Ovo su roditelji iz Novog Pazara koji su ostali bez 4 djece! (Foto)

Državljanin Egipta A. A. je teško povrijeđen u požaru u Novom Pazaru nakon što je pokušao da spasi svoje četvoro djece koja su nastradala, dok je njihova majka A. A. tom prilikom lakše povrijeđena.

Požar je, podsjetimo, buknuo juče ujutru oko 7 sati u novopazarskom naselju Jalija, a kako se sumnja uzrok požara je grijalica na kojoj se sušio veš. Nesretni otac živ je gorio kako bi pomogao svojim mališanima, ali nije uspio.

Na društvenim mrežama rođaci A. A. mole sve građane da pomognu ocu koji je u trenu izgubio cijelu porodicu. Ljekari se bore za njegov život.


- Moja četiri sestrića su nastradala u požaru koji se dogodio u Novom Pazaru, a moja snajka i brat su u teškom stanju nakon požara. Molim vas da nam pomognete i pomolite se za zdravlje mog brata i njegove žene - napisala je jedna od rođaka povrijeđenog čovjeka A. A., koji je izgubio djecu i dodala:

- Stanje mog brata je zabrinjavajuće i hitno su nam potrebni davaoci kože i krvi u Beogradu.


Dr Šefćet Hajrović iz Opšte bolnice u Novom Pazaru jučer je rekao za Kurir da su djeca dovezena kolima Hitne pomoći, a da je njih otac u veoma lošem stanju.

- Otac ima preko 50 odsto opekotina na tijelu, a imao je i problema sa disajnim putevima. Intubiran je i poslije stabilizacije hitno je transportovan za Beograd. Majka djece imala je lakše opekotine na čelu i rukama, i ona je ostala na posmatranju na Odjeljenju hirurgije u novopazarskoj bolnici - rekao je juče dr Hajrović.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.