x

Oženjeni dečko kleknuo pred Andreanu Čekić i zaprosio je: Marko ne može da čeka razvod, izvadio prsten pred stotinu gostiju! (VIDEO)

Andreana Čekić napravila je gala proslavu 35. rođendana, a njen još uvijek oženjeni dečko Marko Milošević pred stotinu zvanica kleknuo i pitao je da se uda za njega. Andreana nije mogla sebi da dođe, sve vrijeme se smijala i pristala je. Slavljenica se čitavo veče veselila, bila je nasmijana, a Darko Lazić i Đani su odlučili da je obraduju uz nekoliko pjesama.


"Ljubavi, htio sam da ti čestitam rođendan, hvala ti što postojiš, poslije dugo vremena shvatio sam da si ljubav mog života, sve smo prošli, mnogo teških stvari, ništa nas nije slomilo, samo nas je ojačalo. Da li želiš da budeš moja životna saputnica", rekao je Marko i izvadio prsten.

Andreana je odmah počela da plače, pala na koljena i počela da ljubi i grli svog dečka, što je definitivno bio znak da pristaje da se uda za njega.

Podsjetimo, Andreana Čekić odmah poslije razvoda, započela je vezu sa Markom Miloševićem, koji je oženjen i ima dijete, a bio je i prijatelj i saradnik njenog prvog muža.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.