x

Palo priznanje! Adam otkrio da li Đoganijevi podržavaju Marka Miljkovića, a onda je Zlata dodala: Bili su protiv!

Na samom početku emisije Zlata i Adam su ispričali da se odlično osjećaju, da je "Zadruga" za njih bila iskustvo koje ih je promijenilo, a zatim se u program uključila gledateljka, koja je ispričala da je jedva čekala da pjevačica gostuje u emisiji, jer je obožava.

Gledateljka je zatim upitala Adama da li je porodica Đogani prihvatila Marka Miljkovića kao Luninog dečka.

- Jeste, da - odgovorio je kratko Adam.

Gledateljka je željela da sazna i šta Zlata misli o Marku, Lepom Mići i Zorici Marković, kao i o vezi između Lune i Miljkovića.

- Već više puta sam ponovila, ja tu vezu podržavam od prvog dana. Masa njih u kući bila je protiv. Toliko je bilo očigledno i jasno da će on uspjeti sa njom da funkcioniše jednostavnije nego neki mlađi muškarac. On je jako ozbiljan dečko. Odnos između njih dvoje je bio toliko jasan - navela je Zlata.


- Ja sam ubijeđena, s obzirom na to, kakav je Mića mangup u životu. Zorica se sa mnom nije pozdravila kad sam izlazila, ne znam što. Imale smo neku situaciju gdje je ona spomenula Aleksu i Sava, gdje sam ja prokomentarisala da ih ne naziva tako, da to nije lijepo, možda zbog toga. Žao mi je - dodala je pjevačica.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.