x

NAJKVALITETNIJI TELEVIZIJSKI PROGRAM OPĆENITO

Pink BH dobitnik zlatne medalje kvaliteta i priznanja QUDAL!

Prema provedenom istraživanju švicarske kompanije ICERTIAS pod nazivom QUDAL, televizija Pink BH je izabrana za prvu kompaniju prema kvalitetu pružanja usluga. Televizija Pink BH je zlatnom QUDAL - QUality meDAL pobjedom potvrđeni "Br. 1 u kvalitetu" u Bosni i Hercegovini, jer je najvećim brojem glasova ispitanika ocijenjena kao apsolutno najkvalitetnija televizija sa najkvalitetnijim programom.

Ružičasta televizija je ostvarila najveći broj glasova ispitanika u najnovijem QUDAL-QUality meDAL Bosnia and Herzegovina General I 2018/2019 istraživanju u sljedećem pitanju:

“Navedite naziv televizijske kuće s nacionalnom koncesijom u Bosni i Hercegovini koja po vama trenutno ima apsolutno NAJKVALITETNIJI TELEVIZIJSKI PROGRAM OPĆENITO?“

Najviše je ispitanika na ovako postavljeno pitanje odgovaralo sa: Pink.

QUDAL - Quality Medal dodjeljuje se na osnovu istraživanja tržišta koje isključivo mjeri iskustvo, mišljenje i percepciju potrošača o onim proizvodima i uslugama koji nude najviši nivo kvaliteta. Najnovije istraživanje QUDAL-QUality meDAL General 2018/2019 provedeno je tokom januara 2018. godine na bosanskohercegovačkom tržištu na uzorku od 1.200 ispitanika – opće populacije.

„Qudal zlatna medalja sa maksimalnih pet zvjezdica za kvalitet, dodijeljena na osnovu zadovoljstva korisnika usluga TV Pink BH potvrđuje superiornost ružičaste televizije u Bosni i Hercegovini i ovakvo priznanje nam je još 'slađe' jer dolazi od gledatelja čijim se televizijskim ukusom i vodi naša kompanija. I ovo priznanje je rezultat naše uređivačke politike, jer se uvijek vodimo osluškivanjem pulsa naše publike. Naravno, uz prethodna istraživanja, korespondenciju programskih stručnjaka i konsultanata Pink grupacije odlučujemo o formatima koje puštamo u eter. I dalje ćemo se truditi da našim gledateljima damo odgovore na sve profesionalne izazove koje oni postave pred Pink BH“- izjavila je Lajla Torlak, glavna i odgovorna urednica Pink BH.

Programom QUDAL se želi skrenuti pažnja potrošača na važnost kvalitete i pravo svakog kupca da zahtijeva vrhunsku kvalitetu na tržištu. Brojne vodeće međunarodne kompanije već aktivno koriste prestižnu zlatnu medalju QUDAL – Quality meDAL, uključujući i Allianz, Barilla, Bosch, Chicco, Danone, Dr. Oetker, GlaxoSmithKline, Heineken, Henkel, Intesa Sanpaolo banking group, Lactalis, Lola Ribar, Nestlé, Procter&Gamble, Unilever i brojne druge.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.