x

Pjevač Zvezda Granda snimio spot za svoju pjesmu, a iznenadiće vas koja ljepotica se pojavljuje na kraju klipa! (VIDEO)

Pjevač i nekadašnji učesnik "Zvezda Granda" Dejan Crnogorčević je predstavio spot za svoju pjesmu "Dogorelo" i skrenuo pažnju na sebe. Talentovani muzičar koji se još u takmičenju izdvojio kako zbog posebnog vokala i jedinstvene boje glasa, tako i po šmekerskom izgledu, ovim projektom je pokupio samo riječi hvale. Ipak, najveće iznenađenje svakako jeste ljepotica koja se pojavljuje na kraju spota. 


Dejan Crnogorčević je predstavivši pjesmu "Dogorelo" pokazao kako je pjevač koji  obećava. Mada, to se moglo vidjeti i još tokom njegovog takmičenja u Zvezdama Granda. On je još tada pokazao kako je istinski muzikant sa sjajnim vokalnim mogućnostima. Izdvojio se i po tome što ima posebnu boju glasa, što je veoma bitno u ovom poslu. Članovi žirija su još tada istakli kako je pravi frajer, pa na njegov izgled neće ostati imune pripadnice ženske populacije. A ono što je karakteristično za Dejanov spot svakako je osoba koja se pojavljuje u njemu. 


Naime, na kraju Dejanovog spota se pojavljuje njegova supruga. Riječ je o ljepotici sa TV ekrana - Ljubici Katava. Inače, Ljubica je "loto djevojka" sa FTV-a i model o kojem su mediji i ranije pisali. Njih dvoje su u sretnom braku, a ovoga puta su odlučili da sarađuju na ovaj način. Spot koji je sniman u Beogradu obiluje zanimljivim scenama, a pjesma "Dogorelo" je prava momačka. Vjerovatno će upravo muškoj ekipi da se posebno dopadne, ali ni žene svakako neće ostati ravnodušne što zbog Dejanovog vokala, tako i zbog samog izgleda. 

Dejanov rad možete pratiti putem Instagrama:
https://www.instagram.com/dejancrnogorcevic/

.

.

.

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


KAKO DOBIM MOJI KREDIT OD OVE VELIKE KOMPANIJE Pozdrav dragi moji ljudi, ja sam Linda McDonald, trenutno živim u Austinu Texas u SAD-u. Trenutno sam udovica s troje djece i zaglavila sam u financijskoj situaciji u aprilu 2018. godine i trebalo mi je refinanciranje i plaćanje računa. Pokušao sam tražiti kredite raznih privatnih i korporativnih tvrtki, ali nikad s uspjehom, a većina banaka mi je odbila kredit, ne puni plijen onim propalicama tamo koje ih nazivaju zajmodavcem samo-novca, svi su prijevara, sve što žele je vaše novac i dobro da ih više ne čujete, učinili su mi to dva puta prije nego što sam upoznao gospodina Davida Wilsona, najzanimljiviji dio toga je da mi je zajam prebačen u roku od 74 sata, pa ću vam savjetovati da kontaktirate gospodina Davida ako zainteresovani ste za zajam i sigurni ste da ga možete vratiti na vrijeme, možete mu se obratiti putem e-maila ……… ([email protected]) Bez kreditnog čeka, nema prodavača sa samo 2% kamate i boljim planovima otplate i Ako želite da se obratite bilo kojoj firmi u vezi sa osiguravanjem zajma bez obezbeđenja, obratite se gospodinu Davidu Wilsonu danas za vaš kredit Nude sve vrste zajma koje nude Kratkoročni zajam (5_10 godina) Dugoročni zajam (20_40) Zajam za medijski termin (10_20) Oni nude zajam poput Zajam za dom ............., Poslovni zajam ........ Dug kredita ....... Studentski zajam .........., Zajam za pokretanje posla Poslovni zajam ......., zajam kompanije .............. itd Email .......... ([email protected]) Kada je riječ o financijskoj krizi i zajmu, onda je financijski zajam David Wilson pravo mjesto, molim vas, recite mu da sam vam gospođa Linda McDonald usmjerila sreću ................... ....