x

Spremaju peticiju

Pobuna na RTS zbog Jovane Joksimović: Svi je pamte po bahatom ponašanju i vrijeđanju saradnika!

Zaposleni na RTS-u spremaju peticiju ako se Jovana Joksimović vrati u ovu medijsku kuću, prenose mediji.  

Popularna voditeljka je sa kolegom Srđanom Predojevićem prije nekoliko dana otpuštena sa TV Prve i sada je u potrazi za novim angažmanom.

Kako prenosi Informer Jovana će karijeru najvjerovatnije da nastavi na televiziji K1, koja je vlasništvu njenog muža Željka Joksimovića, a nije isključeno ni da se vrati na RTS, gdje je sa Predojevićem radila od 2005. do 2010. godine.


– Ako se Jovana vrati na RTS, nastaće haos! Niko iz tehničke službe neće željeti da radi sa njom jer je svi pamte po bahatom ponašanju i vrijeđanju saradnika. Ako je Bujke (Dragan Bujošević, prim. aut.) stvarno vrati, mora da bude svjestan da izaziva gnjev svojih zaposlenih! Spremni smo i peticiju da potpišemo protiv Jovaninog povratka na RTS – počinje priču izvor ovog lista sa RTS-a i objašnjava zbog čega su ljudi u Javnom servisu toliko ogorčeni na popularnu voditeljku:


– Užasno se ponašala prema tehničkom osoblju! Vikala je na kamermane i tonce, vrijeđala je šminkerke, mlađim koleginicama je govorila da su ‘ružne i debele’. Umio je i Srđan da bude drzak, ali ni približno kao ona.

Za razliku od Jovane, koja se isticala hirovitim ponašanjem, Predojević je imao drugu manu: mnogo je volio da troši tuđe pare.


– U početku je on bio velika faca, dok se Jovana šlepala uz njega, a kasnije se to sve skroz promijenilo. Srđan je svakog jutra na RTS-u tražio da mu se otvara nova košulja pred emisiju, nije htio ništa dvaput da obuče. Službenu karticu najčešće je koristio da sebi nakupuje garderobu. S vremenom je i Jovana počela da zahtijeva specijalni tretman na poslu, pa je tražila da se i njoj kupuju garderoba i skupocjene kreme – priča naš sagovornik.


Bahaćenje poznatog voditeljskog para prekinuo je 2010. godine tadašnji direktor RTS-a, pokojni Aleksandar Tijanić.

– Dugo je trpio hirove svojih TV zvijezda, a onda mu je pukao film. Planirao je da otpusti samo Srđana, a Jovanu je htio da zadrži, jer je nju baš gotivio. Međutim, kada je Predojević dobio otkaz, Joksimovićeva je rekla Tijaniću: “Ako ide on, idem i ja.” Poslije toga su zajedno otišli na Pink. Mediji su to predstavili kao ‘transfer decenije’, a njih dvoje su bili najureni i nisu imali gdje drugdje da odu… – zaključuje naš sagovornik.

.

.

.

.

Izvor: Informer


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.