x

trka za nasljedstvo

Počela borba za Tozovčevu imovinu! Pjevačev vanbračni sin traži ono što mu pripada: Testament je najveći problem!

Borba za nasljedstvo Predraga Živkovića Tozovca je počela. Kako Kurir ekskluzivno saznaje, u cijelu priču se uključio njegov vanbračni sin Svetozar, koji je angažovao advokate kako bi dobio ono što mu zakonom pripada. A istim putem će, kako tvrde dobro upućeni izvori, krenuti i Tozovčev drugi nasljednik iz Amerike!

Pjevačeva supruga Mima, s kojom se vjenčao tokom pandemije korone poslije 40 godina zajedničkog života, ostala je zaprepaštena kad je sve to saznala! Ona se nadala da će upravo njoj pripasti cjelokupna imovina, ali stvari, izgleda, ne idu tim tokom.


Saznanja Kurira govore da su se njegovi sinovi uključili u ostavinski proces i da će odluka o podjeli pasti na sudu! A ima i šta da se dijeli. Riječ je o porodičnoj kući u prijestonici, zatim dva stana, takođe u Beogradu, i novcu na računima.


- Ona se šokirala kad je čula šta se dešava! Ne pada joj na pamet da im išta daje. Pokušaće na sve načine da ih spriječi da dođu do bilo čega. Spremna je da na sudu ide do kraja samo kako oni ne bi ništa dobili. Ona ima vrlo loše mišljenje o njima i ne želi da dobiju išta od nasljedstva koje je ostavio Tozovac - kaže nam naš izvor, odlično upućen u situaciju. Glasine kako je čuveni pjevač napisao testament i u njemu odlučio kome šta ide ne odgovaraju istini:


- Ne postoji testament, pa će se sve rješavati pred sudom! Tozovac uopšte nije želio da bavi tim stvarima, pa nije napisao nikakav testament. Naš izvor navodi da bi u cijeloj priči najbolje mogao da prođe 36-godišnji Svetozar, njegov nasljednik koji živi u Beogradu i koji neodoljivo liči na oca.

- Svetozar će potražiti na sudu šta misli da mu pripada. Isto će pokušati i njegov sin iz Amerike. Svetozar je u dosta boljoj poziciji jer je bio u kontaktu sa ocem i već je krenuo po svoj dio nasljedstva - zaključuje sagovornik Kurira.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.