x

Pojavile joj se modrice po tijelu, nakon sedam dana je umrla! (FOTO)

Sarah Armstrong, 22-godišnja majka dvogodišnje djevojčice, posjetila je doktora kad su joj se po tijelu pojavile neobične modrice, piše Daily mail.

Umrla je sedam dana kasnije.

Armstrong, medicinska sestra iz Liverpoola, imala je simptome gripe, ali i modrice po tijelu, a nakon što je posjetila doktora, dobila je moždani udar.


Njena najbolja prijateljica Danielle Johnson tvrdi da je Sarah dobila gripu tokom rada u bolnici.

“Imala je modrice, ali nije znala šta ih je uzrokovalo. Otišla je doktoru, i tamo su joj dali dijagnozu”, kazala je njena prijateljica.


Dobila je loše vijesti. Bolovala je od akutne mijeloične leukemije, raka koji napada krv.

Dijagnosticirana je 24. januara, kemoterapiju je započela 29, a preminula je prvog dana februara.


(Fokus)

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Ponovno se osjećam tako blagoslovljeno u braku nakon što mi je doktor osagiede vratio muža koji se sa mnom razdvojio na dobra 3 mjeseca. Am Ivana Mirjana po imenu iz hrvatstva. Iako imam usta po cijelom tijelu, to neće biti dovoljno da zahvalim doktora Osagiede na pomoći u mom životu. Moj se suprug razdvojio sa mnom 3 mjeseca i bez njega sam bolovao i bolovao. Dakle, svuda sam tražio pomoć, ali ništa nisam uspio sve dok nisam mislio na doktora Osagiedea s kojim sam kontaktirao putem interneta. Objasnio sam mu svoju situaciju i on je obećao da će mi se suprug vratiti u roku od 24 do 48 sati, koliko mi srce još uvijek kuca za njega. Vjerovao sam u njega i on je pripremio čaroliju za mene i moj suprug me nazvao točno kad je doktor Osagiede rekao. On se izjasnio i rekao da me treba nazad, a sada ponovno sretno živimo posljednjih 9 mjeseci. Svi koji čitaju moj članak koji treba pomoć neka ga kontaktiraju ... E-adresa: [email protected] ili whatsapp i viber na +2349014523836