x

Bračna kriza

Popović posumnjao u ljubav Suzane Jovanović: Poljupci je odali, morala je sve da mu prizna! (Foto)

Brak Saše Popovića i Suzane Jovanović jedan je od najskladnijih na estradi. Često se poznati supružnici susreću sa pitanjem kako im polazi za rukom da tri decenije žive u miru, a oboje, najčešće uglas, odgovaraju da je za njihovu oazu najzaslužnija na prvom mjestu velika ljubav, zatim privrženost, povjerenje, a naposlijetku i podrška.

Nije tajna da se Suzana davnih dana odrekla svoje pjevačke karijere ne bi li stala iza Saše i pomogla mu da postane vlasnik jedne od najvećih muzičkih korporacija na Balkanu. Takođe se mnogo puta moglo čuti da Saša voli Suzani da udovolji, te joj je tako omogućio divan krov nad glavom na Bežanijskoj kosi, sa čak tri nivoa i spoljašnjim bazenom, kućnu pomoćnicu koja umjesto nje kuha i čisti, a prije izvjesnog vremena na insistiranje Jovanovićeve Popović je kupio i kuću u Opatiji.


Sloga i mir osnovni su temelji zajednice direktora Granda i njegove izabranice, a nije tajna da se i pokoja razmirica kod njih podvuče. U tom smislu oni se ne razlikuju mnogo od drugih zaljubljenih parova, a šta se dešava kada "bračna kriza" Saše Popovića i Suzane Jovanović nastupi otkrila je estradna umjetnica:


- Ja prema mom mužu ne štedim ljubav. Ušli smo u 27. godinu. Znam da ako ujutru krenemo s lijepim riječima, s normalnim razgovorom, s poljupcima, sa zagrljajima, biće nam lijepo, a ako nema toga, on se odmah zapita: "Sule, šta se s tobom dešava? Je l' ti mene voliš ili ne?" Znači nema štednje. Ja sam se za njega potrudila debelo, za velike velikane se samo velike bitke vode - izjavila je Suzana, koja je Popovića i svoje nasljednike Aleksandru i Danijela, sina iz prvog braka, stavila ispred sebe. Na prvom su joj mjestu, pa tek onda nastupaju njene želje.


Bračna kriza Saše Popovića i Suzane Jovanović kako dođe, tako i prođe bez mnogo pompe. Neko bi rekao da su se Suzana tako mirna i Saša vrlo temperamentan jednostavno pronašli, da su srodne duše, ipak tajna u skladu svakog braka je u puno rada na istom, što je takođe pjevačica potvrdila. Istovremeno se složila da proverenog recepta nema.

.

.

.

.

.

Izvor: Story.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.