x

Popularni pjevač i bivši zadrugar riješio da stane na ludi kamen: Sloba vjerio djevojku!

Pjevač Slobodan Radanović se ženi Jelenom Đuričanin u aprilu, ekskluzivno saznaje Srpski telegraf! Naime, Sloba je vjerio Jelenu prije nekoliko dana, u šta se uvjerio i paparaco, koji je uslikao pjevačevu buduću ženu sa prstenom, za koji smo saznali da košta pola miliona dinara,piše Srpski telegraf.

- To se desilo prije nekoliko dana. Bili su na večeri i on je odjednom izvadio prsten od bijelog zlata optočen brilijantima! Jelena je bila veoma radosna, istog trenutka je pristala, odnosno rekla "da". Nazdravili su uz vino za početak zajedničkog života i odmah obavijestili najbliže prijatelje da je vjerena - kaže naš izvor blizak ovom paru.

Kako dalje navodi isti sagovornik, vjenčanje će biti upriličeno u aprilu ove godine, ali ne i velika svadba.


- Zbog smrti Slobinog oca Dušana Radanovića ove godine njih dvoje neće praviti veliko, gala veselje, već će se samo na proljeće vjenčati u krugu najbližih, odnosno kumova. Vjenčaće se u opštini i crkvi, a nakon toga će otići na ručak sa kumovima - kaže nam Slobin prijatelj blizak Srpskom telegrafu.

Inače, Radanović i Jelena su započeli vezu krajem prošlog ljeta, odnosno kada je Đuričaninova odlučila da se razvede od supruga Igora Markovića, sa kojim ima dva sina. Sloba je, po tvrdnji njegovih bliskih ljudi, odlijepio za Jelenom, koja takođe i njega mnogo voli.


- On nikada nije imao ženu kao što je ona - prelijepa, pametna, a pritom veoma posvećena, plemenita i požrtvovana osoba. Pored toga što se ljubav između njih javila na prvi pogled, Slobu je ona zbog svih tih svojih vrlina dodatno osvojila. Jedva čekaju da dobiju i svoje dijete - kažu nam naši sagovornici upućeni u detalje njihove veze.

Pozvali smo oboje za komentar, ali se Radanović nije javio, dok je Jelena nije htjela puno da priča.

- Razumite me, zaista ne želim da pričam o privatnom životu. Hvala vam i prijatno - prokomentarisala je buduća gospođa Radanović.


(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.