x

MILJENICA

Porodica Gudelj oduševljena budućom snajkom: Novinari posjetili selo kod Trebinja, evo šta kažu rođaci fudbalera o Anastasiji!

Iako je pola života proveo u Holandiji, Nemanja Gudelj rodnu grudu nije zaboravio. Štaviše, kad god mu obaveze dozvole, on posjeti domovinu svog oca i majke Nebojše i Olivere Gudelj.

Upravo je u "gradu sunca" nedavno prvi put zajedno bio s djevojkom Anastasijom Raznatović. Nasljednica muzičke zvijezde Svetlane Cece Ražnatović i sportista su, kako saznajemo, čak pet dana proveli u rodnom selu njegovih roditelja. Ekipu Kurira put je naveo do krajnjeg juga, te smo posjetili poznatu sportsku porodicu, piše Kurir.


Odmah na ulazu u grad pronašli smo dom Nemanjinog prvog rođaka Stefana Gudelja. On je takođe fudbaler. Njegova baka Bojana nas je dočekala na porodičnom pragu i ljubazno s nama porazgovarala.

- Moj unuk je Stefan. On je u omladincima u Zvezdi. Bili su nedavno u Trebinju. Nešo je skaut mom unuku. To je tradicija Gudelja. Nemanjini otac i majka su sve sami stvorili. Jako sposobna i uspješna familija. Neša znam, ali suprugu Olju slabo - kaže baka Bojana Gudelj.


Riječi hvale ima za buduću snajku Anastasiju.

- Ponosna sam i na Stefana i na Nemanju. Dolazila je Anastasija. Upoznala sam je pred domom kulture. Predivna djevojka - rekla nam je Bojana. Put nas je dalje odveo direktno do sela Gudelja. Dvadesetak kilometara od srca grada u netaknutoj prirodi je dom sportiste.

- Kuća Neše i Olje vam je odmah na početku, s lijeve strane. Divna porodica - usmjerila nas je komšinica, piše Kurir.


Tako je i bilo. S prostrane terase puca pogled na jezero, šumu, a mir i cvrkut ptica se riječima teško mogu opisati. Gudeljeve strine su nas ugostile kao najrođenije, iako nisu očekivale goste.

- Dobro došli. Nemanja je sin mog djevera. Predivno dijete. Prije dvadesetak dana je bio sa Anastasijom. Prelijepa, pitoma, fina, sjedila je tu s nama. Mogli su da budu u hotelu u Trebinju, ali su oboje željeli da budu ovdje na selu. Ona je toliko obična, oduševljena ovim mjestom, ne interesuje je grad - kaže ponosna strina. Ništa manje riječi hvale nije imala ni druga strina.


- Anastasija mi se jako sviđa. Znate šta sam joj ja rekla? Rekoh: "Preuzmi sve u svoje ruke i da počineš pod starost ovdje." Vole se i čim je to lijepo sve, neka djeca uživaju. Divno dijete, lijep su par i samo mogu da kažem riječi hvale - ponosno priča strina. Sve pohvale za Nebojšu, suprugu Olju i kompletnu familiju imaju i Trebinjci, ali i komšije.

- To su toliko pošteni, radni i vrijedni ljudi da vam ja riječima ne mogu opisati. Porodica drži do tradicije, domaćinstva. Sinovi su od malih nogu bili uz roditelje, slušali ih, cijenili i poštovali svoje. Vjerujte, primjer svima - rekao nam je mještanin.


I na lokalnoj pijaci ispod Platana svi znaju za Gudelje.

- Kako da ne znamo. Gledamo kad Nemanja igra, a gledali smo mu i oca. Na njega je onako brz i vispren na terenu. Vidjeli smo kad je bio ovdje. Eno, ondje se slikao sa ljudima. Svi su ga prepoznali, a on nije skidao osmijeh s lica. Nije dugo bio ovdje. Vjerujte, časna i poštena porodica - zaključila je prodavačica na pijaci. U jednoj prodavnici sreli smo i drugaricu Nemanjine majke iz škole.

- Odrasle smo zajedno u Policama. Divna žena. Požrtvovana majka i borac. Znamo se, ali se dugo nismo vidjele. Tako je to kad se završi škola, svako svojim putem, a ona je prava žena i dama uvijek bila. Ako je ikad sretnete, pozdravite je. Recite Sloba Bodiroga, sjetiće se - poručila nam je ona.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.