x

Posao će mu doći glave: Milan Milošević u opasnosti zbog ove učesnice Zadruge!

Voditelj "Zadruge" Milan Milošević, objavio je na svom Instagram profilu jezive prijetnje koje mu stižu od fanova raznih zadrugara, jer misle da on štiti neke od učesnika rijalitija.

On je objavio na svom Instagram storiju jednu od tih poruka iz svog inboksa uz opis "Stop mržnji!".

- Ljigo jedan ljigavi, nacionalisto, klošaru, jesi jak pa z...bavaš jadnu curu iz Hrvatske, a ove srpske k..vetine štitiš. Moli se Bogu da se ne sretnemo - glasila je prijetnja, koju je objavio Milan na svom Instagram storiju.


Svi znamo da je zadrugarka Iva Grgurić iz Hrvatske, a da li su ove prijeteće poruke poslali njeni fanovi, ostaje da vidimo...

Podsjetimo, i Dušica Jakovljević imala je ovakvih problema sa fanovima određenih zadrugara, jer kao voditelj mora postavljati i škakljiva pitanja takmičarima, koji su se obavezali ugovorom, te i sve što iznesi u riijalitiju, može se komentarisati.




Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Plaćam više od 80 $ / h radeći od kuće s dvoje djece u kući. Nikada nisam mislio da ću to moći uraditi Ali sestra moje najbolje prijateljice zarađuje preko 9185 dolara mjesečno radeći to i uvjerila me da pokušam. Potencijal s tim je beskrajan. Evo šta sam radio, ................................ cutt.ly/RylfI63