x

Poslije brutalnih prozivki Sarapa odbrusio Amidžiću: Ognjene, prozivaj me da digneš gledanost!

U jednoj od igara u emisiji "Amidži šou" voditelj Ognjen Amidžić dobio je zadatak da u 30 sekundi isproziva nekog svog kolegu. Nakon kratkotrajnog razmišljanja, on je odlučio da to bude voditelj jutarnjeg programa Pink TV Predrag Sarapa. Međutim, ono što je šokiralo jeste brutalnost poruka koju je Ognjen uputio Sarapi.

- Sarapu ću da pljujem. Sarapa, bijedniče. Svako jutro se budiš u 5. Sjediš tamo za onim stolom i ne ustaješ. Jedeš masno samo. Pričaš šest sati bez prestanka i prekidaš goste. Uopšte ne vodiš računa o svom životu - počeo je Amidžić na zaprepaštenje svih u studiju da proziva kolegu, a onda je dodao:

- Svašta sam o tebi čuo privatno, sada ne bih iznosio, stidi se! Stidi se i za život koji vodiš, razmisli da li ima svrhe - rekao je Ognjen bez uvijanja.


Međutim, ono što je dodatno iznenadilo jeste što je pjevačica Milena Ćeranić, koja se našla u studiju, pohvalila Amidžićevu izjavu.

- Ovo je bilo originalno - rekla je Ćeranićka, a Ognjen joj je odgovorio slegnuvši ramenima.

- Šta da radim, svašta bih još rekao - zaključio je Amidžić.


Nakon ovih brutalnih prozivki, pozvali smo Predraga Sarapu kako bi nam prokomentarisao Amidžićev postupak.

- To je bila igra! Čuli smo se, to nije bilo nikakvo ponižavanje. Koga da proziva ako ne mene da bi podigao gledanost - rekao nam je Sarapa.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.