x

surovo iskren

Poslije Cece napravio je samo jedan hit u karijeri: Đole Đogani opleo po Miliju, otpočeo novi estradni rat!

Nakon što je dobar dio žirija muzičkog talent šou-programa "Zvezde Granda" stao na "ratnu nogu" sa Aleksandrom Milićem Milijem, njihovim kritikama se pridružio i poznati denser Đole Đogani.

Naime, on se složio sa konstatacijom Dragana Stojkovića Bosanca da bi "Ceci i moja baba napravila hit", te da je pravi uspjeh "od anonimnog pjevača napraviti ime".

- U pravu je Bosanac. Sve što je Ceca pjevala u to vrijeme je bio hit. Miliju svaka čast, on je imao 40 pjevača koji su pjevali njegove pjesme i od toga samo jedan hit "Kruška". Napravio je i grupu "Miligram", što baš i nije uspjelo kao projekat. To je moje mišljenje - izjavio je Đole za "Svet".


Osim toga, Đogani je istakao da je novo doba donijelo i nove trendove koje ne mogu tako uspješno da isprate mnogi autori koji su "harali" prije nekoliko decenija.

- Promijenilo se vrijeme. Veoma je teško da stara garda nešto uradi jer ova nova generacija drugačije misli. Promijenila se rezonanca skroz. Klince danas boli ona stvar za sve. U svako vrijeme traje određena frekvencija, muzička, politička, svakakva... - zaključio je denser.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.